שאלה

SHE RA

New member
שאלה

האם פעם עשיתם משהו אמיתי שישפיע איך שהוא שהשפיע על המציות בקסם ובמאגיה??

Swicca

New member
אם זה עוזר

כל דבר שמאג עושה, כל דבר, משפיע על המציאות אבל לא בצורה שאדם שלא עוסק במאגיה יוכל לראות או לשים לב אליו. לצערך. :)

t a z2

New member
מאיפה אתה יודע אם אני מאג או לא ..

אז אל תתנשא מעליי..

ToryMaster

New member
זו לא התנשאות

שאלת שאלה, קיבלת תשובה. אני אעריך את זה אם לא תתקפי כל מי שכותב לך משהו.

t a z2

New member
אוקי

פשוט אני שונאת שאנשים חושבים שהם יודעים מי אני כלפי חוץ..

RainBird

New member
מאג זה לא יכולת כמו אימון ומידע שאדם מסויים מכיל בתוכו. הראית שאין לך את המידע הזה על ידי השאלות ששאלת, ולפיכך התשובות בהתאם.

SHE RA

New member
אני יועת..

ש ע"פ השאלות שלי אני נשמעת כיאלו שאני לא יודעת כלום אבל אני יודעת פשוט ליפעמים אני מפקפקט ביכולות שלי..

RainBird

New member
אז קדימה- מה את יודעת? מה למדת ואיפה? אילו ספרים קראת? באיזה קאוון נחנכת?

SHE RA

New member
אני לא יודעת ממש איך לנמק לך את

השאלות פשוט ככה יותר קשה לי להתקדם ביגלל שיש לי בעיה של קשב וריכוז והיפרקטיביות (איך שלא רושמים את זה) אבל כן אני יכולה לשבת יותר מחצי שעה בלי לעשות כלום...ספרים עוד לא קארתי בנושא (אני לא תולעת ספרים) אבל קארתי באינטרנט וידיד שלי יודע ממש ממש הרבה לכל העניין הזה אז הקשבתי לו.. משהו מוזר שקרה לי שידיד שלי אמר לי סתם לנשות להפנט אותו (אני יודית שהיפנוט זה לא מאיה אבל תקראו את ההמשך) אז סתם לקחתי פקק של משהו ואפילו צחקתי באמצה עשיתי את זה בצחוק ולא ברצינותרק אחרי שאמרתי לו תתאפנט (ועוד אמרתי מזה לא בירצינות ולא בטונים הנכונים) ואז הוא נהפך כיאלו הגוף שלו היה אתי אבל הנשמה שלו כאילו לא היתה שם..בינתיים מה שגרמתי לו לעשות להביא לי כל מני דברים ולעשות שכיבות שמיכה על בוקסים (טוב הוא ביקש ממני לחשוב על משהו מטורף שהוא יצא מזה) וזהו איזה מפחיד זה..(כי לא ממש הפנתתי אפילו לא עשיתי הפנוט איך שאמורים לעשות ובכל זאת הוא..)

RainBird

New member
בהתחשב שמאגיה זה משהו שלומדים שנים ובאמת עיניין פתאומי בנושא זה לא זה, לא עושה אותך מכשפה או מאגית. זה הכל. ארדן.

SHE RA

New member
ובהתחשב שלמדתי כמה שנים..

וזה לא עניין פתאומי.. מה שסיפרתי זה המקרה הכי מוזר אני חושבת שקרה מלהתהסק בזה..

RainBird

New member
אז או 1. לא למדת בצורה יעילה או ממקורות טובים, או 2. לא למדת כמעט כלום בשנים האלו.

EvilFlame

New member
אוקיי קודם כל

אולי את יודעת אולי לא. מה זה משנה. אבל קודם כל יש סיבה שיש לך שגיאות כתיב? אם בעייתך אינה פסיכולוגית הרי שגיאות כתיב הינן די חיסרון והגבלה אלא אם כן את עולה חדשה. דבר שני מה למדת? מאיפה למדת את זה? יש לך דרך שאת הולכת בה?

SHE RA

New member
יש לי בעית קשב וריכוז...

בגלל זה קשה לי גם להתקדם במגיה וגם ביגלל זה יש לי שגיעות כתיב לפעמים..

Swicca

New member
הייתי חייב להגיב...

שגיאות כתיב לא עושות אותה טפשה(!), אבל אני מסכים בהחלט שזה גורם לאנשים שקוראים את הפוסטים שלה לראות אותה באור לא חיובי במיוחד לעומת אנשים שכותבים בצורה יותר ברורה ומעמיקה. :-\

למעלה