שאלה...

ב א ר י

New member
אנייייייייי ????????????

סימני קריאה ???????? אתה בטוח ???????? תבדוק שוב ... חחחחח... בארי

גרמי

New member
אוקיי, הסברת את עצמך יפה.

אבל דווקא המהירות ההכי גבוהה שנהגתי בה בארץ היתה ב"מישר", שם יש נתיב אחד בכל כיוון, ואין גדר הפרדה, אבל יש ישורת ארוכה של כמה קילומטרים, ואפשר בקלות לראות שאין תנועה ממול. דרך אגב, מהמישר ועד לאילת יש רק 2 צמתים, וביניהם קטעי כביש סלולים היטב שמאפשרים שיוט במהירות גבוהה מאוד בבטיחות גבוהה, תוך האטה ל 120 בשביל חלק מהסיבובים האיטיים יותר...

sronis

New member
קוראים לזה "מישר"??

טוב לדעת... אני פשוט קראתי לו "הכביש הישר לגמרי הזה כמה עשרות קילומטר אחרי מצפה רמון וכמה עשרות קילומטר אחרי אילת"... אבל אני מניח ש"מישר" זה יותר נוח
רוני, 220 על השעון

ב א ר י

New member
אכן כביש טוב...

הכביש הזה נקרא כך על שם הר מישר שצמוד אליו... בכל אופן הכביש ייזכר אצלי טוב ככביש ל260 קמ"ש...על ZZR 1100...אומנם לא קשור למכוניות אך...שם נהגתי עם אופנוע...בואו נגיד שזו הייתה הפעם האחרונה שנהגתי על אופנוע...אחרי החזרה מאילת העפתי את האופנוע למכירה...לאחר שהלב שלי ירד לתחתונים כאשר שמתי לב למהירות בסקאלה והתחלתי פתאום לשמוע את שריקת הרוח בקסדה...פתאום שמתי לב לדברים קטנים...לאחר הכביש הזה חזרתי לנהיגה של 160 קמ"ש רגועים וזהו ! בכל אופן עוד לא יצא לנהוג עם הרכב שלי...כי זו הייתה הפעם היחידה שנהגתי לאילת עם כלי תחבורה פרטי...כל השאר ירדתי לאילת באוטובוס... אבל בעונה הקרובה אני ארד לאילת וזה יהיה עם המלאך שלי... בארי

sronis

New member
אז קבל המלצה

סע דרך כביש מצפה רמון ואח"כ תחתוך מערבה לכביש הרי אילת - אחלה כבישים יש שם, זה אמנם מאריך את הדרך אבל הנוף הרבה יותר יפה וחוצמזה, כמה אפשר לנסוע בקו ישר על כביש הערבה? רוני

pomelit

New member
סתם בדיחה מפגרת

שקיט סיפר לי (הוא אשם, המורה) מכונית ________ (הכי טובה, ספורטיבית, ביצועיסטית שאתם יכולים לחשוב עליה, אני לא אסתכן בקביעת המכונית הטובה ביותר בפורום הזה) נוסעת 250 קמ"ש, ועוקפת את ___________ (ההיפך ממה שכתוב למעלה) שנוסעת בעגלתיות 50 קמ"ש. אחרי שעתיים הם נפגשים במיון. הנהג ברכב שנסע 250 אומר - אוקי, אני נסעתי כמו מטורף, אתה למה הגעת הנה? נסעת חמישים! השני אומר לו - אתה עקפת אותי ב 250, ואני פתחתי את הדלת לבדוק אם המנוע עובד.

למעלה