שאלה..=]

מרנינית

New member
רגע רגע רגע!

אתם מדברים על השיעור של השלוש שעות הזה שבאים אליו אנשים בכירים מהבית ספר aab או משהו??כבו שהיה שנה שעברה??

אני לא יודעת... (למרנינית)

אבל תקשיבי אנ מציעה לך ללכת להיבחן למלגה של הקורס הזה בפסח (לא חייבים ללכת לקרוס כדי להיבחן) לא שאני מכירה ת'רמה שלך או משהו אבל לפי מה שרשמת פה (אני קוראת סמויה בפורום הרבה זמן) התרשמתי שאת ברמה גבוהה אם זאת את זאת שרשמת שאת לומדת בבלט הישראלי ועוד כל מיני שקראתי בין השורות.... נ.ב. מה עם פינת הרקדנית השבועית זהו נגמרו הרקדניות?...חחחח

מרנינית

New member
איזה חמודה../images/Emo9.gif

את יכולה אולי להרחיב קצת על המלגה של הקורס הזה?
ובקשר ל'פינת הרקדנית השבועית'...יש עוד אלפי רקדניות!! פשוט היה עומס של בצפר וזה...
אבל אם את רוצה אני אעשה מחר ב-כ-י-ף!!

בטח

יש קורס בחופש פסח בביכורי העיתים שבאים שני מורים מחו"ל מניון פורמן (מנהלת האקדמיה לבלט) ובריאן לופטוס שהוא בטח איזה מורה חשוב שם.. הם עושים קורס של ארבעה ימים , אני הייתי שנה שעברה והשנה שלחו לי את הפרטים שוב כי כל מי שהיה שלחו לו קיצר בסוף הקורס הם עושים בחינות לקבלת מלגות הם מחלקים כמה מלגות בסכומים שונים (וגדולים) לקורס קיץ שלהם בניו יורק באקדמיה לבלט (נשמע מעולה!!!) אבל צריך להיות ברמה גבוהה חוצמיזה אפשר ללכת רק למבחן של המלגות בלי ללכת לקורס אם את רוצה עוד פרטים טכניים ימים שעות או מחירים תגידי אני אבדוק בדף ששלחו לי... אני הייתי שנה שעברה ... מומלץ לאוהבי בלט... וכן אני אשמח אם תחזרי לפינת הרקדנית השבועית...!

מרנינית

New member
קודם כל,תודה../images/Emo9.gif

מממ וגם שנה שעברה זה היה בבכירוי העיתים? או שזה היה בבת דור? ואני מאוד אשמח אם תוכלי לשלוח לי מסר ובו את כללללללל הפרטים שאת יכולה להוציא מהדף הזה
תודה.

רקדנית1

New member
היי ספיר

יש לי שאלה שלא קשורה לשירשור הזה... בבלט הישראלי יש חוג לגילאים 18 ומעלה?

מרנינית

New member
מממ

ראיתי שכתוב שיש לשלוח את הטפסים עד ל30.3... נראה לך שזה יהיה גרוע אם אני אשלח מחר?
אה ו...אתה הולך גם לקורס וגם לבחינה?

למעלה