שאלה

zchris

New member
שאלה

האם החנויות של אריסטו שמט עדיין נמצאים איפה שהוא ברחבי הארץ ?

../images/Emo207.gifשאלה בקשר לשיער

רציתי לקבל מידע על מחליקי שיער קרמיים, או כאלה שעובדים על אדים. מה עדיף? מה מחליק טוב את השיער? ואם למישהו יש ויוכל לספר לי אני אודה לו מאוד.

y a ® d e n

New member
שנינה../images/Emo25.gif

יש לי מחליק שיער קרמי והוא מחליק את השיער מושלם אבל הוא שורף את השיער סכלליות אז לא כל יום לעשות..

y a ® d e n

New member
בטח../images/Emo9.gif

זה מחליק של שיער [מן הסתם] עכשיו למה זה קרמי? זה לא קרמי מלשון קרם, אלא מלשון קרמיקה. בדר"כ במחליקים הישנים הפלטות שמחליקות בעצם את השיער הם היו עשויים מאלומיניום או משהו [אני ממש לא בטוחה אבל..], המחליק הזה לעומת האחרים זה עם פלטות קרמיקה הייתרון הוא שזה מתחמם תוך שניות, המסגרת היא פלסטיק וזה לא חם בידיים וגם לא מקבלים כוויות וכאלה, מחליק הרבה יותר מהר, ביותר יעילות [השיער חלק בצורה מדהימה אחרי זה], השיער לא מאבד את הברק שלו בניגוד לשאר המחליקים וגם בנוסף הוא מוסיף עוד ברק. ולכאלו שהן בעלות שיער מתולתל והוא בעייתי בדר"כ זה עובד ממש ממש טוב ואנשים כבר לא זוכרים שיש לי תלתלים, וחברות שמכירות אותי מאז שהייתי קטנה כבר לא זוכרות איך אני נראית עם שיער טבעי והן מתפלאות שהשיער חלק נורא. החסרונות כאלו- השיער לא מריח ממש טוב אחרי זה. [ככה שאני אוהבת לשים אחרי זה ספרי סיליקון\ספריי ברק שיש להם ריח ממש טוב והשיער נראה עוד יותר יפה]. לא כדאי לעשות את זה על בסיס יום יומי, כי כמו שאר המחליקים זה שורף את השיער.

y a ® d e n

New member
הוא של BABYLISS ושוקי זיקרי

כאילו הם שיתפו פעולה יחדיו ויצרו את המחליק.
על המחליק שלי כתוב שוקי זיקרי באנגלית. ראיתי שיש גם רק של בייביליס אבל אני לא יודעת מאיפה הוא ואיך הוא.

PlAsTiCs

New member
לי יש את השוקי זיקרי וביביליס

הוא עובד מעווללה אני ממש ממש מרוצה ממנו ! רק חבל שהוא התקלקל לי ועכשיו הוא בתיקון :p לא נרוא יש אחריות ;]

y a ® d e n

New member
חחח שולט../images/Emo6.gif

גן העיררר!! בואו תצטרפו לחוויה המהנה והחדשנית הזאתי
כיףכיףכיף [חחח איזה מקום כושל
אח.]

למעלה