שאלה

itaystud

New member
שאלה

על בגידה חד פעמית, תתנו עוד צ'אנס או שתבעטו מכל המדרגות? אני אישית בועט כמה שיותר חזק.

redrider

New member
בעייתי

אני לא חושב שהייתי סופג אבל יש סיכוי שכן. תלוי כמה אתה אוהב את הבחורה. יש טעויות שאנשים עושים. גמובן שזה בהנחה שאתה מתעלם מחוקי רוד-טריפ

itaystud

New member
../images/Emo6.gif אני כבר מדמיין את זה:

אח אח אח אח אח איה אאוץ' אח אח אוח איי אהי אאוץ' אח אח אח איה אאוץ' אח אח אוח איי אוח איי אהי אאוץ' איי אהי אאוץ' אוח איי אהי אאוץ' אח אח אח איה אאוץ' אח אח אח אח אח אוח איי אוח איי אהי אאוץ' איי אי אאוץ' איי אהי אאוץ' אוח איי אהי אאוץ' אח אח אח איה אאוץ' אח אח אח אהי אאוץ' איי אח אח אח אח......
(מטפס חזרה לראש הגורד שחקים)" אז זה אומר שאת סולחת לי?
" אח אח אח אח אח איה אאוץ' אח אח אוח איי אהי אאוץ' אח אח אח איה אאוץ' אח אח אוח איי אוח איי אהי אאוץ' איי אהי אאוץ' אוח איי אהי אאוץ' אח אח אח איה אאוץ' אח אח אח אח אח אוח איי אוח איי אהי אאוץ' איי אי אאוץ' איי אהי אאוץ' אוח איי אהי אאוץ' אח אח אח איה אאוץ' אח אח אח אהי אאוץ' איי אח אח אח אחאח אח אח אח אח אוח איי אוח איי אהי אאוץ' איי אי אאוץ' איי אהי אאוץ' אוח איי אהי אאוץ' אח אח אח איה אאוץ' אח אח אח אהי אאוץ' איי אח אח אח אח.....

אולי אחרי הרבה בכי

וכאב הייתי נותנת עוד צ'אנס. ואז אולי (קרוב לוודאי) מגלה שאני לא מסוגלת לתת שוב אמון בבן אדם ואז נפרדת ממנו.

itaystud

New member
אז הנה חסכת לעצמך את כל התהליך

של לתת עוד צ'אנס אם בכל מקרה היית נפרדת ממנו בסוף.

אתה יודע איך חסכתי לעצמי את

התהליך? יצרתי קשר שמבוסס על אמון עם אדם שמרגיש בדיוק כמוני לגבי בגידות.

למעלה