שאלה

שאלה

שלום, רציתי להתייעץ איתכם בקשר למשהו. אני רוקדת כבר 10 שנים והשנה עברתי לסטודיו חדש...למקום אחר לאחר שבשלוש שנים האחרונות רקדתי במקום אחר,הדבר שאני הכי אוהבת בעולם הזה, זה לרקוד...ואני רוצה להתקדם ולהיות ברמה טובה, ואני כאילו חושבת אם המקום שאני רוקדת בו הוא מקום ברמה גבוהה שאני יכולה להתקדם בו, ואני יודעת אתם לא מכירים את המקום אבל איך יודעים אם המקום שרוקדים בו הוא באמת טוב?הוא באמת ברמה גבוהה?זה דיי מעסיק אותי בימים האחרונים אז אשמח לשמוע את דעתכם. תודה רבה רבה מראש !

yaeltal12

New member
מממ דעתי...

היי =] לדעתי את יכולה לבחון את הרמה לפי שני דברים: 1. אם קל לך בשיעור ואת עושה הכל פיקס ואת חושבת שאת ברמה יותר גבוהה מאיפה שאת עכשיו, ואין לאן להעלות אותך בסטודיו, כנראה שאת צריכה מקום אחר שבו יהיה לך מענה יותר טוב לרמה שלך. אם קשה לך ועוד יש לך לאן להתפתח בסטודיו שלך אז אני לא חושבת שיש סיבה לא להמשיך (אם כמובן את נהנת שם). 2. כדי לבחון אם בסטודיו מלמדים באמת דברים מקצועיים נכונים וברמה את יכולה פשוט ללכת לשיעור ניסיון במקום שבו את יודעת שעושים רק דברים מקצועיים, לעשות שם שיעור ניסיון ולהשוות את הרמות. מקווה שעזרתי =] אהה ועוד משהו, אולי תפרסמי את השם של הסטודיו? אולי מישהו פה מכיר אותו ויוכל לומר לך את דעתו...

תודה=)עזרת ויש לך אולי שמות של

מקומות טובים במרכז?(ר"ג, גבעתיים, ת"א)אבל במסגרות של להקה וזה...מקומות ברמה טובה

yaeltal12

New member
ממ אני מכירה כמה

הם לא להקה אבל הם מאוד טובים... בגבעתיים יש את קרן רייס שהיא בכל התחומים, קלאסי ג'אז מודרני היפ הופ ויש אחלה מורים בעיקר לבלט ולמודרני (אריק אלפאסי ודליה שמריהו, וטל הנדלסמן להיפ הופ). ויש את הבלט הישראלי, בתל אביב, זה כמובן המקום הכי מקצועי (למדתי שם) הוא עובד על דקויות כאלה על המילימטר אבל בו זה בלט נטו, אין סגנונות אחרים.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifכן להקה!

יש שלוש להקות ייצוגיות, שהולכות לפי גילאים. לדעתי קרן הוא אחד המקומות היותר טובים במרכז... והוא בין הסטודיוים היחידים בארץ [יש בערך חמישה], בעלי רצפה מיוחדת לקפיצות בבלט ובמודרני.

yaeltal12

New member
לפי מה שאני יודעת עכשיו כבר אי אפשר

הסטודיו שלי עובר לשם בעוד שבוע ואמרו לנו שאנחנו נוכל לנסות להתקבל ללהקות רק משנה הבאה כי הם כבר באמצע השנה (עמית אני צודקת?). אבל את יכולה לקחת שיעורים לא במסגרת קבוצה כלשהי...

תנסי לדבר עם המורה שלך,לשאול

אותה אם באמת הקבוצה שלך ברמה גבוהה ואם היא הבנות רוקדות כמה שנים. וגם תלכי לכמה שיעורים ותבדקי.. לפי התרגילים תראי אם הרמה מתאימה לך והכול..

עוד שאלה..מהי שיטת ה

I.D.T.A ?כאילו על המורה שהיא עובדת בשיטה זו?מהיא השיטה הזאת?

זו שאלה קשה...

התשובה שלי היא פשוט מאד לנסות כמה שיותר מורים, כמה שיותר שיטות, כמה שיותר סטודיויים ופשוט להשוות. לצערי הייתי צריכה לחוות את ההפסד של המורה הטוב על בשרי. אני עצמי למדתי בסטודיו ברמה נוראית כ-9 שנים ולא ידעתי אפילו שאני לא יודעת בלט!! אז חברה שלי הציעה לי לבוא לשיעור ניסיון בסטודיו שלה. ממש נדהמתי לגלות מה אנשים עושים בשיעור שם... אז עברתי. ולאחר מכן, חברה אחרת שלי הציגה בפני עוד סטודיו שהיה ברמה עוד יותר גבוהה. ולכן עברתי עוד פעם. עכשיו אני בסטודיו נהדר.

למעלה