שאלה..

m a y a 69

New member
נועם וייסמן

השם שלך כנראה לא הכי מתאים לך... רק לידיעתך, לא כל האבות משתתפים בהוצאות חריגות , לא רפואיות וקל וחומר לגבי חוגים וחופשות (מותרות עאלק..) יש כאלה שגם כאשר הוסכם שישלמו את המינימום הם אף פעם לא משלמים בזמן ואוהבים לגרור שבוע..שבועיים או שלושה.. וזה הרוב דרך אגב. זו חוצפה מצידך להגיד לאישה לקצץ בהוצאות השוטפות של הבית במקום לקבל מהאב את המזונות (כן, עליית המדד היא חלק מהמזונות) גם 100 ש"ח בחודש זה כסף..זה שני שליש חוג נוסף לילד, או אולי שעור אנגלית אחד לילד אחר ,או 3 מתנות לימי הולדת של ילדי הכיתה (מתוך 30 ימי הולדת בשנה*שני ילדים), חמישית משקפיים, שליש מעלות טיול פסח בצופים , שעור שחייה אחד ..ואני יכולה להמשיך ..לא חסרות הוצאות . אתה יודע..לא הכל אנחנו מבזבזות על בילויים ומניקור

noam weissman

New member
למה את חושבת שהשם שלי לא מתאים ?

אני דווקא מסתדר איתו יפה מאוד
, האם קראת את ההודעה האחרונה שלי, אני לא חושב, אחרת לא היית מגיבה כמו שהגבת. אזי רק בשבילך צירפתי שוב את החישוב למדד ומה לעשות שיצא שלילי. כן אני מודע לכך שיש גברים לא מעטים שאינם משלמים בלשון המעטה. אבל יש גם רבים שמשלמים וגם מעבר למה שנקבע להם. אנחנו יכולים להתווכח בלי סוף אבל בשורה התחתונה לעניין חישוב המדד גרידה בלי לחפש אשמים כאלו ואחרים ההפרש הוא שולי ורחוק ממאה שקלים. דיברתי לפני כמה דקות עם ידידה שמקבלת תשלום בהוראת קבע צמודת מדד והיא אישרה את השגותי. תשלום המזונות ירד. מקווה שיהיה לך יום טוב ושקט.

m a y a 69

New member
wiseman

אחרי מסיבת יום ההולדת שערכתי פה אתמול לבן שלי , ואחרי שגירדתי את כל השוקולד והממתקים מהכיסאות והריצפה והעפתי את כל הבלונים שנשארו ...היום שלי באמת שקט ונעים..תודה. אני דיברתי באופן כללי על עליית המדד ולא על העלייה/ירידה מתחילת השנה. וכן על ההתיחסות שלך לתרומה של המאה ש"ח האלו להקטנת ההוצאות השוטפות.

NADAV341

New member
מאיה

רק לגרושות יש הוצאות ? לגרושים אין הוצאות? אולי את צודקת צריך לשלם את ההפרשים(גם 100 ש"ח) ולהכפיל את סכום המזונות שלכל הגרושות יהיה טוב עולם מצחיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

m a y a 69

New member
נדבי..אתה כל הזמן מתבלבל..

תקרא פה את השורה האחרונה בהודעה של טלילה זה שוב פעם לא המקרה שלך..

ayb1

Well-known member
אל תעשי סיפור מ-100 שקלים

תשלחי לו מיכתב רשום ממך שדורש את ההפרש ישלם הצלחת אם לא תמתחני בסבלנות עד שהסכום יגדל הוא הרי צמוד ונושא ריבית-כך שזה בעצם תוכנית חיסכון לשלם הגרוש יהיה חייב אם יש סעיף מחייב בהסכם הנירושין.

talila3611

New member
לנועם ולמאיה ולכל מי ....

שהתייחס להודעה שלי למטה. לא באנו להתנגח כאן בשבת. נועם אני רוצה להבין איתך משהו. העו"ד שלי לא עשה חישוב של אפריל...כי הרי עוד אין מדד.. זה ברור. כדי שיהיה ברור על מה אנחנו מדברים אז אני אסביר. 1. הגרוש שלי כנראה טמבל הוא אכן חתם על הסכם אצל עו"ד שלי באפריל 05 שבו רשום שכשהמדד עולה סכום המזונות קבוע עליו ולא ירד אם המדד יורד !!! 2. חישוב המדד לפי ההסכם שלי הוא כל 3 חודשים כשהוא התחיל לשלם מזונות מ- ממאי 05. סכום המזונות הוא 1400 ש" לכל ילד ויש לי 2 ילדים. 3. עו"ד שלי אמר שנכון להיום הוא צריך לשלם 2889.60. כלומר עוד כ- 90 ש"ח. אני באמת לא מבינה בכלכלה, וסומכת על עו"ד שלי. ואני באמת באמת לא רבה על ה- 90 ש"ח. אבל, אחרי מה שהגרוש שלי עשה לי אני לא חושבת שאני צריכה להיות וותרנית איתו (בעיקר עם הוא טמבל...). אם אתה עושה את החישוב לפי הנתונים האלה האם אתה מגיע למה שהעו"ד שלי קבע ?? ובאמת שבת שלום. ממש לא באתי להתנגח. חושבת שזה כסף שמגיע לילדים שלי. כמו כן בהסכם רשום שבהוצאות חריגות הוא ישתתף חצי חצי איתי.

noam weissman

New member
היי טליה

ראשית אני חושב שמגיע לך
. הורדת את טון הכתיבה ועל זה אני מוריד את הכובע שלי. כמו שכתבת לא באנו לפה להתנגח. לפי מנוע החישוב של הלישכה לסטטיסטיקה יש שינוי של 2.5% מחודש אפריל 2005עד חודש מרץ השנה וזה יוצא כ 70 שקלים הפרש. אם לוקחים את חודש מאי כחודש קובע משום מה ההפרש קצת יותר גדול כי יוצא הפרש של עוד 0.2% וזה עוד כחמישה שקלים, סה"כ כ 75 שקלים הפרש. אני לא יודע לפי איזה טבלאות העו"ד שלך עשה את החישוב אבל זה דומה. לגבי מה שהגרוש שלך עשה או לא עשה, עצה ידידותית המשיכי את חייך בלי להסתכל מה היה. ראי קדימה מה יהיה. יש מיעוט שמתגרשים יפה. הרוב נלחמים וממררים אחד לשני את החיים. החוכמה היא לשים בצד את הכעסים והעבר ולהתחיל לחיות את ההווה. לחשוב על עתיד ורוד יותר. מאחל לך זוגיות יפה בהמשך חייך, נועם.

למעלה