שאלה..

talila3611

New member
שאלה..

גרושה שנה. בהסכם רשום שהמזונות צמודים למדד. הגרוש מתעלם מזה ומשלם הסכום הבסיסי. כתבתי לו מכתב יפה. מה לעשות אם לא ישלם ? לשלוח מכתב מעו"ד ? לוותר על 100 ש"ח האלה בחודש ??

../images/Emo3.gifכן שחכתי

גרושים חושבים על זיון מזדמן לא רק אל כסף.. וגרושות חושבות רק על כסף ואיך לגהץ את הויזה לסטוץ הבא..

moon2010

New member
התגובה שלי התיחסה לtalila3611

המאה ש"ח יעזרו לך? הגרוש שלך לא קונה לילדים כלום במשך החודש ? אז למה הקטנוניות הזאת? תחשבי על הזה?

רות 2

New member
דין פרוטה כדין מאה.......

ההתיחסות המזלזלת שלך ב100 ש"ח התוספץת שעימה היא יכולה .... למלא דלק או לקנות חלב לחם ביצים עגבניות או לקנות בחנות זולה לילדה 3 חולצות ב..100 ש"ח... זו לא קטנוניות זו התחשבנות עלפי חוק ולא עבורה אלה עבור ילדיה ... ומה שהוא קונה ואו עושה .. הוא עושה עבור ילדיו ובעד הרגשתו הטובה אז ..... אל תזלזל בשאלה ובטח לא .. ב100 ש"ח תוספת .. יש כאלה נשים שעושות 100 ש"ח בכמה שעות עבודה ....

אמא פרח

New member
לא לוותר

למה לוותר זה מגיע לך האם זה היה הפוך הוא היה מוותר יש אבות שלא קונים לילדים שלהם כלום האחרי הגירושים כל הזמן הגברים חושבים שהנשים כל הזמן רוצות את הכסף שלכם אנחנו מבקשות את מה שמגיע לנו ולילדינו לפי הסכם או פסיקת בית משפט האם היה הפוך היתים הגברים מוותרים אני יודעת שיש גם אבות טובים שמעניקים לילדי אחרי הגירושים חום ואהבה שהם זקוקים אבל אני לצערי מכירה רק את צורת הנקמה של האבות באשה דרך הילדים

זה לא ה-100 ש"ח כמו שזה עקרוני.

אם מוותרים על זה מחר היא תצטרך לוותר גם על סשהו אחר. לא כל האבות קונים לילדים במשך החודש משהו. אב ילדיי לא קונה דבר וחצי דבר לילדיי. אבל כשצריך להוריד לי סכום זה או אחר מהמזונות הוא מדייק על השקל. אז אני רוצה לשאול אתכם, למה לוותר????

והיה

והוא אינו קונה ב'מת כלום?! תחשוב על זה?

אני ויתרתי...

עזבי לא שווה את ה-100 ש"ח האלה. שישלם כמו שצריך בלי זה. גם טוב. יש כאלה שלא משלמים בכלל. אז נכון שאפשר לכאורה לאלץ אותם לשלם, אבל זה נורא קשה ולוקח המון זמן עד שבאמת רואים את הכסף. תשקיעי אנרגיות בלבנות את החיים שלך

היי טלילה

גם אני גרוש שנה וחודשיים מזל טוב. בכמה המדד עלה בשנה? האים לא כדאי להתעסק בעיקר ופחות בעוד כמה שקלים?

noam weissman

New member
גברת יקרה שהמדד מדיר שינה ממך ../images/Emo4.gif

המדד השנה שלילי, במקרה הטוב הוא צריך לשלם לך פחות. פעם אחרונה ששמעתי המדד ירד 0.3% שזה 3 שקלים לכל אלף שקל. מה את מקבלת 33,000 שקל מזונות ? שבת שלום לכולם. חייכו הרבה כי זה טוב לבריאות.

t o t a l

New member
טעות

במהלך השנה הארונה עלו המחירים בשיעור של 3.3%. על מזנות בגובה 3,030 ש"ח מגיעה תוספת של 100 ש"ח. אה אדון יקר?

noam weissman

New member
המחירים אולי עלו אבל המדד ??

כתוב לך בהסכם שהמזונות צמודים למדד יוקר המחיה, למדד הבניה או לאיזה מדד ?????? המדד הקובע שאליו מתיחסים בתי המשפט ירד בחודשים הבאים והוא שלילי. השאלה גם ממתי ההסכם שלך. אם מדובר על כמה שנים אולי יש מקום לטענתך. מצורף קישור למדד מחירים לצרכן. אכן בשנה החולפת הוא עלה בכ 2.6% אבל היו תנודות למעלה ולמטה. לדעתי להתעקש על תוספת של כמה עשרות שקלים זאת קטנוניות אבל אלו החיים שלך ולא אני שאקבע לך מה לעשות. רק מתוך סקרנות האם חשבונות הטלפון, החשמל, הגז וכו שלך קבועים עד השקל, לא סביר. אני מניח שיש לך תנודות של יותר מכמה עשרות שקלים בצריכה השוטפת. תנודות אלו הרבה יותר משמעותיות מאשר כמה עשרות שקלים לכן אולי במקום להתעלק על הגרוש תקצצי מאות שקלים ממקום שבאמת ניתן לצמצם
עוד שאלה למחשבה כשיש לך הוצאה חריגה (רפואית, חוג וכו) האם את מגישה קבלות לגרוש ואומרת תן חצי ? מאידך כשהגרוש מפנק (אם הוא עושה זאת) את ילדיו האם הוא מגיש לך קבלות להתקזזות ? שבת שלום ומבורכת לכולם/ן.

talila3611

New member
טעות נועם !!!!

לפי ההסכם שלי כשהמדד יורד הוא לא משלם פחות !! חישוב המדד נעשה לפי ההסכם שלי כל 3 חודשים. פעם אחרונה נעשה ב1.1.06 עכשיו ייעשה באפריל. לפי חישוב שעו"ד שלי עשה הוא צריך לשלם 100 ש"ח יותר מינואר 2006 אז תפסיק להתווכח. ברור שאתה מדבר כגבר גרוש. המדד לא מדיר שינה מעיני. יש הסכם. והגרוש שלי חתם על ההסכם הזה כשהיה "בכרה מלאה". ונכון ליום ה- 1.1.06 הוא מחוייב לשלם עוד 100 ש"ח. . הכסף הזה הוא של ילדיי !! במשך החודש הוא לוקח אותן לבורגר מקסימום. לא קונה להן כלום מעבר. עברנו לבית חדש, אפילו מתנה קטנה עבורן לחדר החדש הוא לא קנה. אז למה לוותר ???

noam weissman

New member
טליה היקרה

ראשית כל הכבוד לך
שהצלחת להחתים את הגרוש על הסכם שבו יש קיזוז רק כשהמדד עולה, ואללה יופי. או שהוא היה נחמד או שהוא היה טמבל. כלומר כאשר הכלכלה תתאוש והמדד ירד בעשרות אחוזים עדיין הוא ישלם לך הרבה מעבר למה שנקבע. לזה את קוראת צדק. אני גם מניח שאת אחת מאלו שחושבת שכל הגברים הם חארות. מדד אפריל עדיין לא התפרסם וכיצד העו"ד שלך כבר יודע מה הוא יהיה. מה הוא נביא ? לפי המחשבון של הלישכה המרכזית לסטטיסטיקה הצמדה למדד מחודש ינואר עד מרץ הייתה ירידה של 15 שקלים עבור סכום של 3030 שקלים. מדד אפריל עדיין לא פורסם, ראי תמונה מצורפת. כן אני מודה שאני גבר ולא מתבייש בזאת. אני חושב שבמקום לחפש אשמים את צריכה להתבייש במרדף אחר כמה שקלים שבנתיים רק לרעתך.

למעלה