שאלה

daylighter

New member
אכן כן אחי

אבל אל תתפוס אותי במילה 4 זה בלילה בין 3 ל 5 אני מעריך שזה יהיה ב 4 3 וחצי חח אני מקווה שאני אצליח לראות כי אני אהיה עם אנשים שלא כל כך אוהבים קולדפליי.......

עכשיו עכשיו זה מתחיל!

וזה 5 שירים לא 10... כי זה wishlist...
צפיה מהנה

HiLaLy1

New member
?!?!

yellow מקום 8?!? מעכשיו אני יודעת שזה הולך להיות גרוע.. תצפו לSOS במקום הראשון ואחריו fix you וtalk

אז ככה...../images/Emo216.gif

10 - דונט פאניק 9 - אין מי פלייס 8 - יילו (וואט דה? למה 8?) 7 - גוד פוט א סמייל אפון יור פייס 6 - טראבל 5 - דה סיינטיסט 4 - קלוקס 3 - פיקס יו 2 - טוק 1 - ספיד אוף סאונד מצד אחד מוזר..מצד שני צפוי ואני שואלת: איפה שיבר???
התאכזבתי קצת..

Coldplayist

New member
אוי כמה עצוב..

כמה עצוב מה שעושים לקולפליי. הייתי בטוח ש-Fix You, SOS ו-Talk יהיו מקומות בשלושת המקומות הראשונים. לאנשים פשוט טחנו את השלושה שירים האלו וזה מה שהם יודעים! גררר... הרשימה המלאה (בושה, פשוט בושה): 1.SOS 2.Talk 3.Fix You 4.Clocks 5.TS 6.Trouble 7.God Put A Smile Upon Your Face 8.Yellow 9.In My Place 10.Don't Panic

jony543

New member
פאק פספסתי!

היית אצל ידידהשלי
חפיף ראיתי כבר את כל הקליפים תודה על המיקום. וזה היה ברור שהסינגלים של XוY יהיו ראשונים אבל YELLOW מפתיע!

כה זה דיי מוזר../images/Emo216.gif

כי בדרך כלל ווישליסט זה 5 שירים והפעם היו 10 שירים... וזה גם דיי מוזר שבאמת שמתי לב לזה. לא חשובב...

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifחח באמת??

אממ יכול להיות שאת צודקת..אני רואה MTV רק כשאני רואה משהו שמעניין אותי..לא זוכרת מתי ראיתי פעם אחרונה WISHLIST לפני שהיה את קולד..

למעלה