שאלה אני רוצה לחלק את המקלדת לימין פסנר ושמאל באס יש אפשרות
ז זלמן ליב New member 24/3/06 #7 השאלה היא האם בזמן הקלטה זה אפשרי במידי להקליט באותו זמן יד אקורד ויד באס ולשייך חלק מהמקלדת לויאסטי אחד וחלק לאחר תודה לעונים
השאלה היא האם בזמן הקלטה זה אפשרי במידי להקליט באותו זמן יד אקורד ויד באס ולשייך חלק מהמקלדת לויאסטי אחד וחלק לאחר תודה לעונים
H HeavenlyB New member 24/3/06 #8 וזה מה שעניתי זה תלוי במקלדת הספציפית שלך. אם היא יכולה לעשות את זה או לא. בעיקרון יש מקלדות שמסוגלות, כן.
וזה מה שעניתי זה תלוי במקלדת הספציפית שלך. אם היא יכולה לעשות את זה או לא. בעיקרון יש מקלדות שמסוגלות, כן.
ז זלמן ליב New member 24/3/06 #9 אני מתאר לעצמי שזה אפשרי אני משתמש בpa 80 של korg השאלה איך עושים את זה?
ז זלמן ליב New member 25/3/06 #11 כנראה לא הסברתי את עצמי טוב אני יודע איך לפצל את המקלדת אבל איך משיכים לכל חלק ויאסטי אחר? סליחה על איההבנה
כנראה לא הסברתי את עצמי טוב אני יודע איך לפצל את המקלדת אבל איך משיכים לכל חלק ויאסטי אחר? סליחה על איההבנה
H HeavenlyB New member 25/3/06 #12 אתה שולח כל חלק של הפיצול לערוץ מידי אחר, לכל ערוץ מידי בקיובייס אתה משייך כלי VST אחר, לפי הפיצול שעשית במקלדת.
אתה שולח כל חלק של הפיצול לערוץ מידי אחר, לכל ערוץ מידי בקיובייס אתה משייך כלי VST אחר, לפי הפיצול שעשית במקלדת.