שאלה

סיקל

New member
שאלה

למישהי פה (או מישהו) הייתה פעם דלקת בגידים? יש לי דלקת בעקב (כל הפוינט והרלווה מאוד כואבים לי) והרופא אמר לי עכשיו לא לרקוד כמה חודשים (!!!) נראה לי לא סביר בעליל מישהי מכירה רופא ספורטאים שהיא ממליצה עליו? או מה עושים חוצממנוחה? (אני יודעת שצריך לנוח אבל כמה חודשים זה כבר יוצא מפרופורציה) תודה מראש!

כן!

לי יש את אותה הבעיה...כשאני עולה על רלווה כואב ובפוינט אבל אבא שלי אמר לי שזה עובר תוך כמה חודשים וזה ממש לא קשור אם רוקדים או לא....וחברה שלי גם לה יש את זה מהנעלי פוינט כי הם היו שבורות אז המורה אמרה לה לקנות חדשות ואז זה ישתפר וזה באמת עזר....

סיקל

New member
אני הלכתי לרופא והוא אמר שזאת דלקת

וגם המורה שלי לבלט אמר שזה נשמע כמו דלקת בכל מקרה אני לא רוצה לקחת סיכון כי כבר הייתה לי דלקת גידים נוראית פעם ואני לא רוצה לחזור על זה אם יש לך המלצות על רופאים אני אשמח תודה

גם לי היה..

וזה לא מנע ממני לרקוד רקדתי עם זה..היה לי קשה לעשות רלווה לזמן ארוך או פוינט חד חד..אבל זה עדיף מכלום כי אתה עדיין בא לקלאסי למרות שהפוינט שלך לא מלא..יכול להיות שאצלך זה ממש רציני כי אני רקדתי ואחרי שבוע זה הפסיק לי..להפך הקלאסי רק עזר לי כי זה הפעיל את השרירים שם מה שלא קורה ביום יום.. אני לא יודעת איזה רופא..
סורי..אבל תשאלי אותו כי כמה חודשים זה ניראה לי מוזר שלי לא אמרו על זה כלום..

סיקל

New member
אולי לא היתה לך דלקת?

פשוט הייתה לי כבר פעם דלקת בגידים וגם אז אמרו לי שחייבים לתת מנוחה לגיד הדלקתי (אחרת זה מחריף ומתפשט וזה מאוד לא נעים) אבל בונסף עושים בד"כ פיזיוטרפיה ויש כל מיני תרופות או קיבועים... תודה בכל מקרה!!

killerit1

New member
יש לי

כאבים הולכים ושבים בעקב, חלק אמרו לי שזאת דלקת חלק אמרו לי שזה סתם תוצאה של יותר מדי עומס, חלק אמרו שזה בגלל הצורת כף רגל שלי.. כל מיני דברים שמעתי.. בכל מקרה, אמרו לי ללכת לעשות מדרסים... ועכשיו אני הולכת איתם ונוח לי מאוד מאוד ואני לא מרגישה את הכאב כשאני הולכת(רק כשאני רוקדת לפעמים), אני ממליצה לכל מי שיש לו איזשהם כאבים ברגליים ללכת לעשות לעצמו מדרסים, לכל אחד יש מבנה כף רגל אחרת לגמרי ואנחנו הולכים בצורה מאוד לא נכונה ואח"כ עוד יותר דופקים את הרגליים כשרוקדים. זה לא שהכאבים הפסיקו לי או משו... אני משתדלת לעשות נחיתות רכות ולהעמיס על הרגל פחות... ומקווה שזה יעבור בקרוב כי זה השתפר

למעלה