שאלה משהו יודע איזה שירים בדיוק המועמדים ישירו מחר(מהנושא שנות ה50)?
M MeetLofe New member 21/3/06 #2 מישהי פתחה כזאת שאלה כבר לא ממש נראה לי יודעים ואם היו יודעים היו מפרסמים פה יש שמועות שבאקי ישיר אלביס זה מה שאני יודע
מישהי פתחה כזאת שאלה כבר לא ממש נראה לי יודעים ואם היו יודעים היו מפרסמים פה יש שמועות שבאקי ישיר אלביס זה מה שאני יודע
F Fairywitch New member 21/3/06 #5 כי זה עוד לא שודר../images/Emo13.gif והפעם לא אמרו בתכנית מה יהיה בפעם הבאה.
F Fairywitch New member 21/3/06 #6 ברוכה הבאה, קרן../images/Emo70.gif זה לא ספוילר קטלני, אז אני לא מוחקת, אבל פעם הבאה תסמני, טוב? ברוכה הבאה, תהני בפורום
ברוכה הבאה, קרן../images/Emo70.gif זה לא ספוילר קטלני, אז אני לא מוחקת, אבל פעם הבאה תסמני, טוב? ברוכה הבאה, תהני בפורום
K keren New member 22/3/06 #9 תודה רבה על שתי התודות הרבות אבל אני כאן בפורום הזה כבר מהחופש הגדול וכתבתי די הרבה, אבל תודה רבה. בקשר להערה את הספויילרים,אין בעיה אני הקח את זה לתשומת ליבי.
תודה רבה על שתי התודות הרבות אבל אני כאן בפורום הזה כבר מהחופש הגדול וכתבתי די הרבה, אבל תודה רבה. בקשר להערה את הספויילרים,אין בעיה אני הקח את זה לתשומת ליבי.
ב בדויה02 New member 22/3/06 #11 שאלה... מישהו יודע איזה רומנים יש מאחורי הקלעים...? מי הזוגות? אם יש כמובן... תודה אני יודעת שזה חטטני אבל מה לעשות זה מעניין לא פחות מהתחרות עצמה
שאלה... מישהו יודע איזה רומנים יש מאחורי הקלעים...? מי הזוגות? אם יש כמובן... תודה אני יודעת שזה חטטני אבל מה לעשות זה מעניין לא פחות מהתחרות עצמה
M MeetLofe New member 22/3/06 #12 קת'רין וקלי ברומן סוער הסיטואציה:מיטה אחת בחדר שלהן קת'רין:"I LOVE YOU" קלי:"I LOVE YOU TO" :-8 משהו מסריח כאן
קת'רין וקלי ברומן סוער הסיטואציה:מיטה אחת בחדר שלהן קת'רין:"I LOVE YOU" קלי:"I LOVE YOU TO" :-8 משהו מסריח כאן
J Juliann New member 22/3/06 #13 בערך... זה מה שאני שמעתי: קלי פיקלר יוצאת עם קונסטנטין מעונה 4 יש שמועה שאייס וקתרין נראו מתחרמנים ממישהו שעובד שם וסיפר את זה לתחנת רדיו... באקי וכריס נשואים זה מה שאני יודעת.
בערך... זה מה שאני שמעתי: קלי פיקלר יוצאת עם קונסטנטין מעונה 4 יש שמועה שאייס וקתרין נראו מתחרמנים ממישהו שעובד שם וסיפר את זה לתחנת רדיו... באקי וכריס נשואים זה מה שאני יודעת.
F Fairywitch New member 22/3/06 #16 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהתפלאתי לרגע כשקראתי את ההודעה של יפית