שאלה

korinalir

New member
שאלה

ביום שבת היה פרק באנג'ל בו בעקבות כישוף שמשתבש כולם חוזרים להיות בני 17 ולכן לא מזהים אחד את השני. עכשיו השאלה שלי האם קורדיליה של גיל 17 לא אמורה כבר להכיר את אנג'ל? הוא מן הסתם לא יכיר אותה אבל היא הייתה אמורה לזהות אותו. או לפחות לדעת שערפדים קיימים במציאות (היא מופתעת שווסלי וגאן מודעים לזה כאילו שרק הם ידעו בגיל 17 על ערפדים) אבל לדעתי גיל 17 זה כבר עונה שנייה לפחות של באפי והיא הייתה בחבר'ה שם (בערך..) האם חור בעלילה?

הייזל

New member
כולם חוזרים לגיל 16

לא לגיל 17. ובגיל 16 יש מצב שקורדיליה בכלל לא הכירה את באפי.

kittycatbone

New member
למרות שבעקרון

בגיל 16 זה כיתה י' שזה העונה הראשונה של הסדרה
והיא ידעה בשלב מסויים על כל העניין ערפדים ואנג'ל עצמו

nick at noon

New member
יש משהו

גם לפני שהיא ידעה על ערפדים היא פגשה את אנג'ל. אולי היא לא זיהתה אותו בגלל שהוא כל כך השמין.

NimaZ

New member
לאו דווקא../images/Emo108.gif

אם זה ממש בתחילת העונה, אז היא לא הכירה את אנג'ל. אבל מכיוון שהיא גרה בסאנידייל [hellmouth, you know] ושכל שבוע מתערפדים לה חברים, יש מצב שהיא כן יודעת על ערפדים אבל לא על אנג'ל

nick at noon

New member
יש גם מצב

שהיא הכירה את באפי אבל עדיין לא ידעה עלח ערפדים - מצבה בעונה 1 של באפי. פרק מאוד מצחיק.

הייזל

New member
באפי עברה לסאנידייל

באמצע השנה. כך שבהחלט יכלה להיות תקופה שקורדיליה היתה בכיתה י' ולא הכירה לא את באפי ולא את אנג'ל.

talrv

New member
אני תמיד הייתי במחשבה שזה לא

היה לפי גיל.. זאת אומרת, אלו התיאוריות שהעלו אחרי שידור הפרק שהכי התחברתי אליהם. שבעצם הם כולם חוזרים לתקופה שהם הרגישו הכי פחות שלמים עם עצמם וחסרי ביטחון. בלי דקויות של 16 או 17. טל.

found

New member
בכל מקרה, קורדי חזרה לזמן

לפני שהיא פגשה את אנג'ל, מאחר והמשפט הראשון שהיא אומרת לו בפרק הוא המשפט הראשון שהיא אומרת שהיא רואה אותו פעם ראשונה בבאפי :)

למעלה