שאלה

שאלה

אני ביולי מתגייס ואני רוצה לעשות רשיון לפני הגיוס אני השבוע מתחיל את כל הסיפור...מחר הולך להוציא טופס ירוק (דרך אגב אני גר בקריות אז אני צריך להגיע לנביאים 1 בחיפה נכון?) אני ממש לא יודע כמה זמן כל העסק הזה נמרח...אני מסיים את הרשיון לפני הגיוס? תודה

MrJacKasS

New member
יש סיכוי טוב שתסיים

עד יולי ..תלוי איזה טסט תעבור בכל אופן - המקסימום שאפשר לעשות זה לדחות את הגיוס אז אתה במצב טוב

NiKi†a

New member
ממ תלוי

תלוי בקצב שבו תקח את השיעורים ובכמות הטסטים שתצטרך לעבור..לא נוכל להגיד לך כמה זמן זה יקח לך \: לי לקח שלושה חודשים..הייתי לוקחת שלושה שיעורים בשבוע...עברתי טסט שני [כלומר היתי יכולה לסיים בחודששים וחצי אם לא הייתי צריכה לחכות שבועיים אחרי הכישלון הראשון]..ועשיתי תיאוריה די מהר. בעיקרון אם תקח את זה ממש ברצינות ותדע לנהוג פרפקט, תספיק להוציא רישיון עד יולי..אבל שוב, לא בטוח. בהצלחה

Seidman

New member
תלוי בכמה גורמים

תלוי במהירות הקליטה וקצב הלמידה שלך, בנכונות המורה לעזור לך עם העניין (יש מורים שמעופפים ויש כאלה שפחות), וכמובן בקצת מזל. עד יולי יש לך בסביבות ה-4 חודשים. מכיר כאלה שסיימו אחרי 3 חודשים ומכיר כאלה שסיימנו גם אחרי שנה-שנה וחצי (וכאלה שגם לא סיימו). בהצלחה בכל מקרה.

NiKi†a

New member
או אני מכירה אותך ../images/Emo9.gif

אבל אתה בטח לא זוכר אותי P:

Seidman

New member
לא זכור לי שעשיתי אותך

אבל אני מתאר לעצמי שיש כנראה דרך אחרת שאת מכירה אותי. הניק שלך בכל מקרה מוכר לי

Seidman

New member
הפסקתי לעקוב אחר הפורומים שאני מנהל

אבל אני מודה לך על הרצון לעזור להזכיר לי את אשר שכחתי

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

גם אני מהקריות והכתובת שרשמת היא נכונה. יש לך 3 וחצי חודשים עד לתחילת יולי, ככה שיש לך סיכוי טוב מאוד לסיים עד אז (אם זה חשוב לך אז אל תיקח מורה עמוס שבגללו ייקח לך הרבה זמן לקבל רישיון, אלא תיקח אחד שתוכל להריץ ולגמור תוך חודשיים-שלוש). כמובן שגם יש לך תקופה של מלווה למשך 3 חודשים אחרי שעברת טסט ככה שבתאריך הגיוס עצמו כנראה שלא תוכל לנהוג בלי מלווה. בהצלחה

למעלה