שאלה

venom6666

New member
שאלה

אני יודעת שאתם לא אגד, אבל אולי תוכלו לעזור. אוטובוס מקרית גנים לתחנת רכבת, ביום ראשון על מנת להגיע לרכבת של 6 ועשרים? האוטובוס היחידי שאני מכירה הוא 129 אבל הראשון יוצא מתל אביב בשעה 6. מלבד זה. מישהו יודע על דרך אחרת להגיע לצפת לפני 10 בבוקר?

Shark Alarm

New member
לפי מה שאני יודע.. ../images/Emo26.gif

כדי להגיע לצפת, צריך לקחת את קו 361 מעכו. כדי להגיע לעכו מראשון הכי כדאי לקחת רכבת. את יכולה לקחת את הרכבת של 6:27 ואז להגיע לעכו ב- 8:17 ואז בשעה 8:35 יש לך אוטובוס קו 361 לצפת שנוסע כ- שעה ורבע עד התחנה המרכזית שם. בהצלחה ונסיעה טובה

Matanhirsch

New member
וואי איזה פירוט..כל הכבוד!!

אני יודע שיש קו 11 שלוקח לו כ40-50 דקות להגיע לרכבת..משער ראשון.. בקיצור עדיף לך 129 בשעה 6 ולא לפספס את זה... (וגם אני גר בקרית גנים!)

venom6666

New member
תודה רבה לשניכם

עוד כמה שאלות. כשאני יורדת מהרכבת בצפת, מאיפה אני לוקחת את האוטובוס? באתר של דן רשום ש129 הראשון יוצא ב6 מת"א, לכן יקח לו איזה חצי שעה להגיע לראשון ואני אפספס את הרכבת... עכשיו אני אבדוק מתי 11 מתחיל לסוע בבוקר, תודה

Shark Alarm

New member
ממ ראיתי שאת מגיעה מק. גנים ../images/Emo26.gif

אולי עדיף לך יותר לברר מה עם קו 17א'. שהוא מגיע מתוך נאות אשלים ופונה שמאלה (לא נכנס לשכונה- עושה את המסלול של 84, רק במקום שהתחנה הסופית היא המרכזית, התחנה הסופית היא הרכבת) אז תבדקי מתי האוטובוס 17 א'. ומהרכבת בעכו, תשאלי את המאבטח של התחנת רכבת, הוא יראה לך את התחנה, זה 3 דקות הליכה ברגל..

למעלה