שאלה !

הנה../images/Emo27.gif

../images/Emo92.gif../images/Emo206.gif../images/Emo207.gif../images/Emo51.gif../images/Emo53.gif

חחח תקשיבוו בננות אני לא חושבת ממש שהבויז יופיעו היום
אבל אני פורשת לישון אני מתההה
.. אם מישהי רואה את הכול ומקליטה או משהו בבקשה שתספר מחרר
תודההההה רבההה רבהה!! אוהבת אותכםם המוןן המוןן
ביושש ולילהה טובב בובבבבוות

נצל"ש יאואו בא לי לבכות הגיים בויז

בטח במסיבהההה והדיימונדז במסיבה ואולי אדם הישתכר ואולי הוא יתנשק עם אחת מהם? או יתחיל עם אחת מהן? ואם יקרה ביניהם משהו? אני מתהההההההההההההההההההההההההההה אוףף!!! אני מקווה שהדיימונדז לא באו..יואו חלמה הם אוהבים אותן כל כך.. איזה כיף לדיימונדז כל החיים הן איתם

ניראה לך?!?! אם כבר אביחיייי

בראיון של גיא פינס הוא אמר שלא משנה מה הם יעשו הם יהיו תמיד יפות!!! אביחי[?!} ישלך משוו לספרר לנוווו?????! חעחעחעחעחע

אני מקווה מאוד שזה לא יקרה......

חס וחלילהה!!! רק לא מישהי מהדיימנדז!! לא שיש לי משהוו נגדןן פשוטט לאאאאאא לאאאאאאא עם מישהיי מהדיימנדז...!!! ובימיוחדדד לא עם הילה עם שלםםםם ... נמרחה עליו מספיק זאתי =/

חחחחחחחחח מסכנותת...

מה הן עשו בשבילל הקדם הזה... חחחחחח זה לא עזר =/ זה שהן מגדילות שפתיים לא אומר שזה יגרום לקול שלהן להשמע יפה יותר .. סתם בזבוז זמן... וכסף ( ?!) חעחעחעע הן היו בטוחות שהן הולכות לזכות! אבל מסכנותת ראוו שהן ממש התאמצוו בשביל הקדם הזה!!! אבל אין מה לעשות! לא הגיימבויז ולא הדדימנדזז לא זכו -אדי בטלר לאתונה ואין דרך חזרה - אוףף חבלל .. היימבויזז נתנוו שואוו נדירר .. יפה .. מהמםם.. אם אדי נבחר סימן שיש סיבה! אמאאא חפרתי =/

ככככןן../images/Emo10.gif מזה התאכזבתייייי

כןן חח הם קיבלו מקום 3 בסוף {הדיימונדZ} זה לא עזר להם.. סתם חבלל..

כןן יאוא הן חולות להם על התחת

וכאילו אני אל רוצה להעליב וכאלה..אבל תכלס בכל הראיוניות שראיינו אותם לקדם הן היו כאלה סתומות הכל אצלהן זה יופי יופי ויופי תשימו לב הן רק מדברות על הניתוחים שהם עשו ועל התכשיטים...וכל החרא זזה..אין יל טיפת שכל בראש.. ושימו לב לראיון בנענע גם שם רק תכשיטים והגיים בויז(אדם) מדבר לענייןןן!! כפרעליוו

חחחח חופשייי מסכימה איתךך../images/Emo3.gif

גם הראיון עם ציקי לאבין שהוא בא לקדםם ואיי איך הוא אמר להם :"אתן מרוצות מהמספר שלכן".. אז הם אמרו כןן ואז הוא אמר יופיי אז תקפצו והוא רצהה שה____ שלהן יקפוץץ ואז אחת מהם אמרה לו כזה :"אנחנו יודעות מה אתה רוצה לראות אבל אתה לא תקבל את זהה חחח ואיי נקרעתי

שום תמונה.. היא מדברת על המסיבה

שיש עכשיו בבלוג TV רגעע ענבל איזה ענבל זאת?! מה השם משפחה שלך?! את מהקריות?!

למעלה