שאלה -

שאלה -

גרושתו עברה מקום מגורים, קצת יותר רחוק ממה שהיה קודם. עכשיו הוא צריך לנסוע יותר זמן ויותר מרחק כדי לאסוף ולהחזיר אותם. הוא רוצה שהיא תשתתף בהסעות האלה והיא כמובן אומרת שזה לא עניין שלה. מה אתם אומרים?

אז

במקה שלי הוצא צו מניעה לעבור מקום.. וביום שעברתי קבלתי מברק מעו"ד שלי שיש לי צו מניעה. אחר כך היה דיון...אך כיוון שעברתי כבר..השופטת החליטה שהסיוע המשפטי צריך לראיין את הילדים..והוחזרתי למקום מגורי הקודם .. ANY WAY לפעמים אפשר להפגש ב M הדרך אם זה מקל..עיניין של הגיון עם יש לה..

קצת

במקום לנסוע משכונה לשכונה בקצות אותה עיר, זה הפך להיות מעיר לעיר בטווח של 20 דקות לכיוון.

שלי 9

New member
20 דקות לכיוון ממש לא נשמע לי

קיצוני..הגרוש שלי נוסע בקביעות מת"א לאזור השפלה.. 20 דקות נסיעה זה נראה לי בתחום הסביר..(אמנם לגרוש שלה זו "הרעת תנאים"..אבל במקרה הזה חושבת שאין לו ברירה אלא "לבלוע את הצפרדע" ולקוות שהיא לא תעבור למקום רחוק יותר..) נ.ב. לידיעתך הכללית יש הסכמי גירושים שבהם יש התייחסות ספציפית מאוד לנושא המגורים של ההורה המשמורן..ההתיחסות הזו מייתרת למעשה דילמות מן הסוג שהעלית כאן..

בחייך !!

מצד אחד , 20 דקות ברכב זה 20 דקות של שריפת דלק . זה בערך 200 ש"ח בחודש . אתמול בהחלט המליצו ללכת להוצאה לפועל עבור 100 ש"ח לחודש . עכשיו בוא נהיה בוגרים 20 דקות נסיעה זה צחוק מהעבודה . והבחור גם יודע את זה . זה נראה לי קנטרני , ילדותי , תככני וממש לא לעינייני.

קרה גם לי ../images/Emo141.gif

וכמו בהרבה דברים בחיים, זה עניין של עמדת מיקוח. היות שידעתי שהמתלוננת מאד מאד מעוניינת שאקח את הילדים כמה שיותר, יכולתי לומר לה שאם היא מתרחקת 20 דקות נסיעה, היא זו שמביאה אותם אלי ולוקחת אותם ממני. והיא הביאה ולקחה כמו גדולה. אחר כך הילדים גדלו, נוכחותם כבר לא הפריעה לה בתכניותיה, ואיבדתי את עמדת המיקוח שלי. אז עכשיו אני זה שנוסע לקחת ולהחזיר (אם גם בתדירות נמוכה יותר).

תודה

גרושתו = אני רציתי התייחסות נייטראלית ככל האפשר ולכן כתבתי בגוף שלישי. תודה על הישירות, ושמחה שעניתם לי כמו שחשבתי. ועכשיו שוב לעמוד מולו עם כל השטויות האלה. לפחות יודעת שהפעם אין לי מה לוותר. תודה שוב

בעיה קטנטונת

אם כך , אלא 20 דקות לכל כיוון לפי הערכה שלך .אם זה כך גם אוביקטיבית , אז תשובתי בעינה עומדת. את יודעת , לפעמים בשבילנו הגברים אלא כולה 3 סנטימטר , אבל מהצד הנשי.....עולם ומלואו ( תרתי משמע )

למעלה