שאלה

nadavkrv

New member
שאלה

האם יש אפשרות לדעת מה הולך להיות בהופעה של ווטרס בארץ? מעיין תוכניה כזו...?

da1boy

New member
בצד שמאל של העמוד יש לך תשובה

ובלי שום קשר: חלק 1 שירים שלו +של פינק פלויד (אם אני לא טועה) חלק 2 ביצוע של כל הDARK SIDE OF THE MOON

לא בדיוק... ../images/Emo13.gif

אמנים בד"כ לא אומרים מראש מה יהיה הסטליסט שלהם. אני מניחה שכשיתחיל הטור, נקבל דיווחים על הסטליסט מההופעות שקודמות לת"א, כך שנדע פחות או יותר מה יהיה. בינתיים, הדיווחים המוקדמים בתקשורת הישראלית דיברו על כך שבמחצית הראשונה של המופע יבוצע DSOTM במלואו, ובמחצית השניה יבוצעו "להיטים" של הפלויד מכל הזמנים. יחד עם זאת, אני מניחה שווטרס יבצע גם שירים מאלבומי הסולו שלו.

כחילה

New member
הפוך

בחצי הראשון יש להיטים של פינק פלויד ולהיטים שלו, בחצ השני כל DARK SIDE

wommer

New member
ציף טיפה התבלבלת...

אולי השעה לא בשבילך...תשני יותר... :)

אוף! ../images/Emo123.gif

נראה אתכם מנסים לעשות 10 דברים בבת אחת, כולל שני ג'ובים, + מו"מ עם קליינטים ובוסים בטלפון, באימייל ובפקסים, סידורים בבנק ואצל רואה החשבון, התכתבות עם מומחים בחו"ל, התכתבות עם קרובי משפחה בכל העולם, טלפונים לחברים, ניקוי הבית, כביסה, קניות בסופר והאזנה לאלבום החדש של גילמור. אה, והפורום. לא תתבלבלו?

thezanani

New member
הפמניזם הוא חסד,הלא כן?

אין לך את האויר להגשים את ייעודך,אמר האלכימאי,כל השייחים הבדואים המבקשים ארגז עוזי ליום ראשון ב3:00,כולם ככבשים המבצרים את חלומותיך,שאיפותייך ומשאות נפשך,לנקות ביעה שבור את שאיפותיו של חתול ג'ינג'י שלוף עין. הקשיבי ללוונטר,ציף,ללוונטר.

NIR Y

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo4.gif

ציף מתי פעם אחרונה שראית את השקיעה ?

thezanani

New member
גם אני מתעב אותו,הוא הוא הסוטה

המביט ב
תופס את
ביום שישי שטוף שמש מבצעת מעשים אשר לא יעשו ב
שהוא לא אחר מחברו המנאייק
שנראה שמח וטוב לבב,בעיקר מכיוון שמחכה לו אמבט מור ובשמים עם אשת
התמים,אך לאמת הוא הינו פוחז מנוול וממזר,שנוי על חבריו ומתעלל כפייתי ב
,אחיו החולה בתסמונת דאון. זה סיפור עצוב וקשה.אל תסמכו על תפוזים.

למעלה