שאלה!!!!!! מישהי כאן הולכת עם ג'ינסים בתוך המגפיים?!
ב בַּמְבָּה יבשה New member 15/3/06 #2 אוי ווי, כ"כ לא ../images/Emo5.gif ../images/Emo203.gif זה הדבר שאני הכי שונאת בעולם, בגלל זה לא קניתי השנה מגפיים
אוי ווי, כ"כ לא ../images/Emo5.gif ../images/Emo203.gif זה הדבר שאני הכי שונאת בעולם, בגלל זה לא קניתי השנה מגפיים
S SHANY4E New member 17/3/06 #13 ../images/Emo28.gifבהחלט../images/Emo88.gif../images/Emo45.gif ג'ינס הולך עם כל דבר
N noyy New member 18/3/06 #16 ../images/Emo28.gifבונא דברי יפה לאלוהים שלך!!! אלוהים הפקיד בידינו את מכנסי הספורט, שנעשה בהם שימוש ראוי אני בטוחה שהוא רצה שנשתמש בהם ולא באיזשהו מכנס כחול נמוך, משופשף קלות במקרה הטוב, או קרוע במקרה הרע.
../images/Emo28.gifבונא דברי יפה לאלוהים שלך!!! אלוהים הפקיד בידינו את מכנסי הספורט, שנעשה בהם שימוש ראוי אני בטוחה שהוא רצה שנשתמש בהם ולא באיזשהו מכנס כחול נמוך, משופשף קלות במקרה הטוב, או קרוע במקרה הרע.
S SHANY4E New member 16/3/06 #6 ../images/Emo28.gif../images/Emo31.gif אבל זה גם דיי תלוי בגי'נס והמגף העיקר שייראו את השפיץ
F Free Bird New member 16/3/06 #10 ../images/Emo45.gif בכללי מגפים זה מגעיל ובשבילי הם משמשות כחימום לרגלים ואני שמה תמכנס עליהם כידי שיראו כמה שפחות אז מגפי שפיץ?=\ יאק.
../images/Emo45.gif בכללי מגפים זה מגעיל ובשבילי הם משמשות כחימום לרגלים ואני שמה תמכנס עליהם כידי שיראו כמה שפחות אז מגפי שפיץ?=\ יאק.
ב בַּמְבָּה יבשה New member 17/3/06 #11 ../images/Emo203.gif לי בכלל אין מגפי שפיץ ובקצב הזה גם לעולם לא יהיו. ונקווה שהטעם שלי לא ישתנה. בכל אופן, מגפיים זה אחלה אם הן יפות.
../images/Emo203.gif לי בכלל אין מגפי שפיץ ובקצב הזה גם לעולם לא יהיו. ונקווה שהטעם שלי לא ישתנה. בכל אופן, מגפיים זה אחלה אם הן יפות.
S SHANY4E New member 17/3/06 #12 ../images/Emo28.gifהקטע של לראות את השפיץ- זה היה בצחוק , למרות שיש לי של שפיץ אני תמיד מנסה לכסות אותם עם ג'ינס ארוך. אבל אני בהחלט מסכימה איתך זה הדבר הכי כיפי אם הם יפות ואלגנטיות, פעם היית לי תקופת התמכרות
../images/Emo28.gifהקטע של לראות את השפיץ- זה היה בצחוק , למרות שיש לי של שפיץ אני תמיד מנסה לכסות אותם עם ג'ינס ארוך. אבל אני בהחלט מסכימה איתך זה הדבר הכי כיפי אם הם יפות ואלגנטיות, פעם היית לי תקופת התמכרות
V victoria777 New member 17/3/06 #14 לא קשה למצוא מגפיים נורמליות שיעלו על מגלשי הסקי שאני קוראת להם רגליים.