שאלה בימי שישי! עד איזה שעה בני נוער יכולים לפעול? יענו בדרך כלל עד 12 אבל למחרת חופש אז מותר עד 2?
נ נתי741 New member 15/3/06 #1 שאלה בימי שישי! עד איזה שעה בני נוער יכולים לפעול? יענו בדרך כלל עד 12 אבל למחרת חופש אז מותר עד 2?
מ מבס נוער New member 15/3/06 #2 כן בחופשת הקיץ ובחופשות חגים וכן גם בשבתות (הכוונה לשישי בערב) אפשרי לפעול עד 2 בלילה באישור מפקד הבסיס.
כן בחופשת הקיץ ובחופשות חגים וכן גם בשבתות (הכוונה לשישי בערב) אפשרי לפעול עד 2 בלילה באישור מפקד הבסיס.
M mfsing New member 15/3/06 #3 תכלס מותר עד 2 אבל יש מקומות שבהם מעלימים עין ונשארים עד הבוקר... מנסיון לא אישי דרך אגב נוער זה עד 18 נכון? ומ18 אני כבר לא נוער
תכלס מותר עד 2 אבל יש מקומות שבהם מעלימים עין ונשארים עד הבוקר... מנסיון לא אישי דרך אגב נוער זה עד 18 נכון? ומ18 אני כבר לא נוער
Y yoni la New member 15/3/06 #4 כשאתה אומר באישור המב"ס המב"ס יכול לאשר לי לפעול עד איזו שעה שאני רוצה או רק עד 2?
D david603 New member 16/3/06 #5 התנדבות נוער לאחר השעה 02:00 באישור קצין אק"מ מרחבי. וזה יכול להתקיים במקרים של ארועי אבטחה או מבצעים מיוחדים שדורשים אישור מיוחד.
התנדבות נוער לאחר השעה 02:00 באישור קצין אק"מ מרחבי. וזה יכול להתקיים במקרים של ארועי אבטחה או מבצעים מיוחדים שדורשים אישור מיוחד.