שאלה

michalQ

New member
שאלה

קנו לי ליומולדת את the best of led zeppelin - early days and latter days הייתי רוצה לשמוע המלצות על האלבומים? הם טובים? שווים שמיעה?

AeroTom

New member
אלה אלבומי אוסף

אוסף של להיטים יותר...הם נחמדים כדי להכיר את השירים היותר מוכרים של הלהקה. כדי ממש להכיר את הלהקה והמוזיקה הנהדרת שלה, הייתי ממליץ על אלבומי הסטודיו, ולא על אוספים. ככה מכירים את הלהקה מעבר ללהיטים שלה ויכולים להכיר ולהתחבר לכל השירים הנהדרים שנמצאים באלבומי הסטודיו המשובחים. האוספים האלה שווים שמיעה, אבל הם רק להכרה של הלהיטים והשירים הכי מוכרים של הלהקה. כדי ממש להכיר את המוזיקה הנהדרת הכוללת שלה אז מומלץ יותר לרכוש ולהאזין לאלבומי הסטודיו. אם תאהבי את השירים ב-Early Days Later Days אז בהחלט מומלץ לך לפנות לאלבומי הסטודיו של הלהקה ולהתחיל לשמוע את הלהקה מעבר לשירים הכי מוכרים שלה. להתחלה הכי הייתי ממליץ על כל אחד מארבעת האלבומים הראשונים. מאחל לך שמיעה נעימה ואם יהיו לך עוד שאלות בנוגע ללהקה והמוזיקה שלה - אנחנו תמיד פה ונשמח לעזור ולהמליץ ולענות על כל דבר שקשור ב-לד זפלין. ומקווה שתתחברי אל הלהקה ואת מוזמנת להישאר כאן כמובן ולהנות בפורום

כן שווים מאוד שמיעה.

האלבומים של זפלין (ואני אומר לא בתור מעריץ אלא בתור אחד שיודע מה קורה בזירת הרוק) נחשבים למוערכים ביותר ואיכותיים אף יותר... השירים שם מאוד עקביים ולפעמים כל אלבום יש קונספט משלו (רוק כבד, בלוז, ופולק בריטי). לדעתי הם שווים שמיעה במיוחד ששת הראשונים כי בכולם רוב השירים הם מאוד טובים ונדחסים כולם ביחד...

AeroTom

New member
היא שאלה אם שווים שמיעה ה-

Early Days Later Days שקנו לה, לפי מה שהבנתי...לא אלבומי הלהקה בכלליות.

michalQ

New member
התכוונתי לאלבומים שקנו לי

early days & later days.. תודה.

למעלה