שאלה.

HelloweeN

New member
שאלה.

אולי שאלה זו נשאלה פה פעם או כמה פעמים, אז אני מראש מתנצל. אל נא תתקיפו אותי... מה לעזעזל הסגנון של Children Of Bodom ?? כל אחד אומר משהו אחר, בלאק, דת´, נו-קלאסי, פאוור.... יש לילדים האלה סגנון מוגדר ?????? בתודה מראש.

metal head

New member
התשובה היא לא!!

הם שילוב של הרבה סגנונות ופשוט אי אפשר להגיד אותם.. אז נתן להם את ההגדרה "מטאל" :) אבל מה שבטוח שהם יותר נוטים לכיוון דת´-פאוור ממש קצת בלאק כאילו הם הכי נוטים דת´ מלודי

Zed off

New member
נושא כאוב...

אחד הנושאים הפחות מוסכמים של הפורום... הליריקס שלהם הוא דת´\בלאק הריפים שלהם בעיקר דת´\בלאק וקצת פאוור, הסולואים הם דת´ מלודי\נאו קלאסיקל(למרות שיש דמיון בן שני סוגי הסולואים האלו) אי אפשר לתת להם הגדרה אחת, אני פשוט אומר Scandinavian Metal, כי ב Scandinavian Metal, אפשר להכניס הרבה דברים...

ed555

New member
יותר פאוור..

אבל אני לא רוצה לפתוח דיון ישן כי זה חסר טעם..

Zed off

New member
מצטער אבל...

אני שומע אצלם דברים שיותר דומים לdark tranquillity ,In Flames,At the gates,Kalmah, וכו... מאשר לHammerfall,Blind Guardian,Stratovarius וכו...

ed555

New member
ובכל זאת..

הסולואים הנאו- קלאסיים והמבנה הקליל יותר מושכים לכיוון פאוור אבל אני לא אומר שאין השפעות בלאק ברורות.. נראה לי שסיכמנו את הנושא לפני כמה עמודים..

Zed off

New member
נכון...

ובגלל זה אפשר להגיד שהם דת´ מלודי(Scandinavian Metal) כי זה ז´אנר שכלול בו הרבה זרמים...

Zed off

New member
טוב יכול להיות שעשיתי טעות...

לא בטוח שכל דת´ מלודי נקרא Scandinavian Metal(וההפך)אבל הרבה ז´אנרים נכללים שם...אני פשוט לא בטוח בזה(ואין לי כח לאנשים כמו חולוני)

Nomaed Dominus

New member
Scandinavian?

הדת´ המלודי הוא דת´-שוודי (נקרא גוטנבורג-מטאל), ולאו דווקא סקנדינבי... לא מכיר להקות נורבגיות שמנגנות דת´ מלודי...

Bodom-child

New member
מיצינו את העסק.

תחפש בהיסטוריה של הפורום את זה... אתה יודע מה אל תחפש. פשוט תשים את something wild בפול ווליום בסטריאו ותשתה ליטר היינקן.

HelloweeN

New member
רעיון מעולה, אך ממוצה.

בד"כ אני שותה יותר מליטר.. אבל עדיין אין לי כיוון מסויים לאיזה ז´אנר זה שייך.. טוב חפיף, אחרי כמה ליטרים הבירה תתחיל לעשות את שלה, ואז כבר ממש לא יהיה אכפת. תודה בכל מקרה על הניסיון !!

למעלה