שאלה

כוסאמאק

New member
שאלה

האם אחד שאינו גר באיזור מקום בחינת התיאוריה יכול לעשות שם בחינה כגון אחד מאיזור ת``א שרוצה לעשות בחינה באזור השרון האם יכול? תודה מראש.

רן88

New member
כן ולא.

אני לא יודע מה החוק היבש אומר, אבל הניסיון שלי אומר כן ולא. אני גר קרוב לאשדוד ושם גם עשיתי את לימודי הנהיגה ואת הטסט שלי. לעומת זאת, את התיאוריה דווקא עשיתי בחולון (כי שם פתוח כל השבוע). בכל מקרה, שכנה שלי תפסה טרמפ עם אבא שלי לתיאוריה שם ולה לא הסכימו, אחרי שאבא שלי צעק קצת היא נבחנה ועברה (רביעית). בקיצור, נסה ללכת. יגידו לך לא אז תצעק/תבכה קצת ותעשה. שיהיה בהצלחה.

adidas88

New member
כן

אני מרחובות ועשיתי בחינה בחולון-למרות שברחובות יש בחינות לא צריכה להיות בעיה בהצלחה

Double A

New member
אני חושב

שאין שוני במתכונת הבחינה בין משרדי הרישוי השונים. אם תעבור תיאוריה באילת או במטולה זה יהיה אותו דבר. לגבי הלימוד המעשי, זה כבר עניין אחר.

NewUser4

New member
אני לא חושב שזו הסיבה

אם זו הסיבה אז זה טיפשות, כי כמובן שאין שום שוני בין קושי הבחינות. אני חושב שיש לו סיבה אחרת בגינה הוא מעדיף להבחן במקום שאינו מקום מגוריו. דרך אגב, גם בעניין לימוד המעשי זה אותו דבר.

כוסאמאק

New member
תודה על הגיבוי

אכן כך אני רשום באיזור ת``א אבל בתכלעס עובד רוב שעות היום באיזור השרון ולא קל להגיע לת``א וממש לא בגלל שאני חושב שבמקום ספציפי יותר קל ממקום אחר . דרך אגב בכמה שאלות מכשילים בחולון ?

כוסאמאק

New member
תודה על הגיבוי

אכן כך אני רשום באיזור ת``א אבל בתכלעס עובד רוב שעות היום באיזור השרון ולא קל להגיע לת``א וממש לא בגלל שאני חושב שבמקום ספציפי יותר קל ממקום אחר . דרך אגב בכמה שאלות מכשילים בחולון ?

ארבע שאלות זה עובר בכל מקום

כמו שאמרו פה- אין הבדל בין המבחנים במשרדי הרישוי השונים. ההבדלים היחידים הם הימים והשעות שבהם אפשר לעשות תיאוריה, וכמובן המיקום, כלומר- שיקולי נוחות בלבד. בהצלחה בתיאוריה!

Marble Arch

New member
בעייתי-

יש אזור צפון, מרכז ודרום. תתקשר ותברר- רוב הסיכויים שלא תהיה בעיה. הבעיה היא במרחקים יותר גדולים, למשל אצלי בתעודת הזהות כתוב שאני מאילת, וכשניגשתי לתיאוריה בת"א (אחרי שעתיים בתור) העיפו אותי הביתה ממש בלי בעיות ובלי התחשבות, סובלנות זה לא הצד החזק שלהם שם.

למעלה