שאלה

simla101

New member
שאלה

אני לא יודע אם זה המקום לשאול את זה אבל האם יש מישהו מחברי הפורום שיודע איך אפשר לתקשר עם מישהו שהוא ישות עליונה או מישהו ששולט בגורל אני לא יודע אם קיימת כזאת שיחה אבל מי יודע אולי בקשתי תענה

ראשית...

כאשר אתה שואל על מישהו השולט בגורל אתה מדבר על שני מושגים. שליטה וגורל. איש לא יכול לשלוט בגורלך , מלבדך. אין ישות אור עליונה שתאמר לך על גורל מוחלט מראש. ברגע שמישהו מנתב את גורלך על ידי אמירת עתיד מוחלט ביחס לאירוע או אירועים, הוא שולט מיד בגורלך. קימות שיחות בכל מני רמות עם ישויות . אך , טרם כניסתך למקום מסוג זה עליך להגיע למצב של ניקוי כלי. משמעות המושג , הינה שיחרור עכבות המפרות את האיזון האנרגטי שלך , מצב בו תיקשור עם ישות יכול להיות גם תיקשור אקראי או שלילי. כל נושא התיקשור הינו תחום מענין ומורכב. זכור תמיד : "אין עתיד מוחלט" יש דרך ובה אינסופ נתיבים, העתיד נוצר עקב בחירותיך העכשוויות או העתידיות... בברכה, סול ולורי.

ישות עליונה

שלום רב, שאלתך מורכבת ועדינה. ידוע לך ודאי כי בדורות ראשונים שרתה נבואה בעם ישראל. אך כבר כתוב בגמרא כי מאז "חורבן הבית ניתנה נבואה לשוטים וילדים". הדרך להגיע לנבואה או לדרגה נמוכה יותר של קישור שהיא רוח הקודש עוברת דרך קיום תורה ומצוות ברמתם הגבוהה ביותר. להרחבה עצתי לך כי תעיין בחיבורו של הרמב"ם "היד החזקה" ספר המדע פרק שביעי. בהצלחה מרכז נטעים

giingiit

New member
נראה לי ואולי אני טועה

שהוא לא מתכוון לתקשר עם בורא עולם, אלא אולי הכוונה לשני השומרים שיש לנשמת כל אדם. בברכה תמנה

אמיתי 21

New member
את רק כתבת חצי מאמר ../images/Emo13.gif

דמ"י עש"ו יש כמה מרדות של נבוא ויש רוח הקדוש ואפילו הרמב"ם כתוב שחכם בתורה יכול להגיע למרגה של נבוא כמו דינאל חכם עדיף מנביא כמו שכתוב במגרא במגילה ואני עדיין לא מבין מה השאלה של הבחור עם הוא חיבור ולדעת לתקשר לשנמה הפנימית צריך ? או רוצה תושבות לשאלת ? לחיים ושלום

giingiit

New member
תקשורים אסורים על פי היהדות אלא רק

בתנאים מאד מאד ספציפיים שלרוב לא מתקיימים אצל מי שאינו שומר תומ"צ כי תקשור מקורו בכוחות שליליים אפילו שזה לא נראה כך או שלא כל אחד יכול להבדיל ושימוש זה רע במקורו. לא אפרט אבל לדעתי עדיף להמנע מכל התקשורים למיניהם. מותר לשאול למה אתה צריך תקשור? אינך חייב כמובן לענות אבל אולי יש דרך אחרת למצוא את מה שאתה מחפש? בברכה תמנה

אמיתי 21

New member
יש סוגים של תיקשור שמותרים אבל

דמ"י עש"ו צריכים לזהר שלא יבלע באין סוף ברוך הוא יש בספר שערי קדוש את כל הדרך להגיע למגרדה לעשות מדיטציות אבל בקדוש ורבנו חיים אבולפיה זצ"ל גם כתב את הסוד ע"ב שמות ודרך הכוונות שלהם וגם יחד עם זה אפשר להגיע לשמוע את הנשמה הפינמית לחיים ושלום

giingiit

New member
לכן ציינתי שמותר בתנאים מסויימים

אבל לצערנו צצים "מתקשרים" כמו פטריות לאחר הגשם ללא כל רקע תורני או ידיעה כיצד לתקשר ותיקשור זה במהותו הוא שלילי ומסוכן. הספר אגב נקרא עד כהמ שאני יודעת "שערי קדושה" של ר´ חים ויטל ושם הוא מסביר לאיזה דרגה ואיך אדםצריך להגיע כדי שיוכל לתקשר ולעשות מדיטציה שלא בדרך הס.א.

אמיתי 21

New member
זה את צודקה אבל יש דרכים ידעות

דמ"י עש"ו גינגי´ת אני יודע חצי בע"פ ולומד אותו כל הזמן ועוד ספרים חשובים כדי לזכות לרוח הקדוש צריך לעבוד זה נכון ויש לנו ב"ה ספרים של רבנים קדמנים שלימודנו אותנו כמו הרמ"ק ספר פרד"ס רימונים ואר"י בח´ שערים של עץ חיים וספר קדמון שממו ברית מנוחה ועוד עוד ספרים צרכים לדעת לפני וגם צרכים לדעת פשטים של גמרא כדי להיות כלי קיבול וצודקת בזמן האחרון נולדים המון בבאות השם ירחם כיאלו מתגלה להם איזה סבא שלהם בחלום והם נהפכים למקובלים השם ירחם אני יודע כי אחנו כותבים המון בפרים של קבלה ושל פירושים של תורה ואני נא ונד בכל הארץ ישראל ורואה מה הולך השם ירחם וגם יש ספר של המאח"ו ששמו כתבים חדשים שם יש עוד נספחים של שערי קדושה פרקים שנגנזו זה חלק היום מענין לחיים ושלום

giingiit

New member
הנספחים של שערי קדושה עד כמה שאני

זוכרת הודפסו פעם אחת בלבד לפני הרבה שנים ומאז לא הדפיסו אותם יותר ולא ניתן למצאם אלא אצל מתי מעט, וישנם אלו שיש להם את זה בכתב יד ואפילו לא מודפס כי זה לא חלק שמתאים לציבור הרחב. ועץ החיים על אחת כמה וכמה לא מתאים למי שבא ללמוד אותו כדרך שלומדים תורות מזרחיות. אין בינינו כלל אי הסכמה פה אבל חכמינו קבעו שאדם צריך לעמוד בתנאים מסויימים על מנת שיוכל ללמוד את הסוד ולא כל מי שמעונין יכול להגיע לזה. אדם צריך לעמוד ב- ח´ תנאים לפני שיותר לו ללמוד את ח´ שערי עץ החיים. בברכה תמנה

אמיתי 21

New member
אין ספק אשריך ../images/Emo13.gif

דמ"י עש"ו טוב הנספחים של שערי קדושה ב"ה הם בהעלם מהציבור כללי אבל כל הבא בחכמה זו יודע שמקבלים מפי מוסר עד רבנו הרש"ש אבל בקיצור נמרץ נומר מה הוא מסביר שם הוא מסביר את ההנהגות של רוח הקדוש וגם הוא כותב את הדרכים להסגת אליהו ז"ל ודיבור של הנשמה בזמן הלימוד על בשני דרכים אחד בלי שמימוש בשמות קדוש שזה הדרך הקובלת יותר והדרך השניה זה דרך השמות וזה הוא אומר במפורש כל מי שלא עשה את למטרות קודש זרעו יכרת מהארץ רח"ל וזה הזהרה שבכל הספרים שלו . גם האר"י ז"ל אמר שמדורו חייב כל אדם הישראלי ללמוד ולעסוק בחכמת הקבלה אבל לפני זה צריך לדעת ש"ס ופוסקים כדי ח"ו לא ללכת לאיבוד בפרד"ס כי שם הנחש רובץ אבל עם הבחור רוצה ללמוד מוזמן כי זה הזמן הכי טוב להתחיל שרצון העליון משפיע שפע רק רוצה לתת לנו את החסדים שלו בע"ה ניזכה להנות מנעם השם וביאת משיח צידקנו

simla101

New member
אוקי בתשובה לשאלתכם

כן נכון אני צעיר ואני ממש לא מתמצע בתחום זה למה שאלתי אתכם. עכשיו אני רוצה לדעת על עברי ולמה הוא היה כ"כ מחורבן השאלה היא האם יש סיבה שהוא מחורבן כדאי שהעתיד יהיה טוב יותר או שאני סתם שעיר לעזאזל של בורא עולם

giingiit

New member
שעיר לעזאזל אינך זה בטוח

למה עברך כל כך קשה זו שאלה אחרת. היא קשורה למה שהנשמה שלנו עשתה בגלגולים אחרים ומה שאנחנו עשינו בעולם הזה. לפעמים זה בשביל להעיר אותך מתרדמה שתתחיל לתת שימת לב לשאלה מאין באת ולאן אתה הולך. אין דבר שקורה לך שהוא לרעתך אפילו אם זה נראה כך. הכל תמיד לטובה. לפעמים הדרך לתיקון ואושר אמיתי עוברת דרך יסורים רק שכשאנחנו נמצאים בשיא היסורים, אנחנו לא יכולים לראות את האור בקצה המנהרה אבל האור שם ומי שסובל סובל כי זה מה שהכי טוב בשבילו כדי שהוא יגיע לאושר. צריך פשוט להתעורר. העיתיד תמיד טוב יותר אם אדם הולך בדרך הישר. גם אם יראה לך הכל שחור - זה זמני. אם תרצה עזרה ספציפית וזה משהו שאתה יכול לכתוב פה, אנסה לעזור. יום נפלא לך תמנה

למעלה