שאלה. השאלה שלי היא לגבי בנים יחידים ואבטשים, ועד כמה החוק הזה תקף בקבע? תודה!
F Future has past New member 8/3/06 #1 שאלה. השאלה שלי היא לגבי בנים יחידים ואבטשים, ועד כמה החוק הזה תקף בקבע? תודה!
D deathcaster New member 9/3/06 #2 תקף מאוד בקבע ,מנסיון אישי אם הכוונה לאבט"שים מעבר לקו הירוק - תקף מאוד בקבע ובמילואים,מנסיון אישי. מעבר לכך אין שום הגבלה לאבט"שים לבנים יחידים, בשום סוג שירות.
תקף מאוד בקבע ,מנסיון אישי אם הכוונה לאבט"שים מעבר לקו הירוק - תקף מאוד בקבע ובמילואים,מנסיון אישי. מעבר לכך אין שום הגבלה לאבט"שים לבנים יחידים, בשום סוג שירות.
F Future has past New member 9/3/06 #3 כן זאת ההגבלה שהתכוונתי.. אני לא מנסה להתחמק, פשוט רוצה לדעת את החוקים. שאלתי גם את המשקית ת"ש אבל היא לא הייתה בטוחה בקשר לקבע.. סתם המפקד שלי מנסה לסבן אותי. יהיה טוב!
כן זאת ההגבלה שהתכוונתי.. אני לא מנסה להתחמק, פשוט רוצה לדעת את החוקים. שאלתי גם את המשקית ת"ש אבל היא לא הייתה בטוחה בקשר לקבע.. סתם המפקד שלי מנסה לסבן אותי. יהיה טוב!
D deathcaster New member 10/3/06 #5 תגובה + שאלה ? אתה סוג של אסטר ? כי הפעולה ההפוכה לאסטריפיקציה היא סבוניפיקציה סתם רציתי להשוויץ שאני יודע כימיה אורגנית.
תגובה + שאלה ? אתה סוג של אסטר ? כי הפעולה ההפוכה לאסטריפיקציה היא סבוניפיקציה סתם רציתי להשוויץ שאני יודע כימיה אורגנית.