שאלה

אלבום מדהים ויפה = חובה. אני בכלל

אוהב את ואן דאר גראף.כמעט את כל מה שעשו,המוסיקה שלהם(כמו פינק פלויד),תמיד מרגשת אותי.יש משהו בקול של אמיל(כמו ווטרס לדעתי או כמו בואי),שלא משנה מה הוא ישיר זה מרגש.האלבום שאתה שואל עליו מצוין.

amit7349369

New member
מעולה!!!

מומלץ בחום ,Pilgrims-אחד השירים היותר יפים. ולגבי הקול של האמיל- זה לא שהקול שלו מזכיר את בואי או ווטרס הוא הרבה יותר יפה משל שניהם ביחד. לפי דעתי הסולן עם הקול הכי יפה וייחודי ששמעתי.

גם אחרי שמיעות מרובות

לא הצלחתי להתחבר ללהקה הזאת. שום דבר שלהם לא עושה לי טוב, ואני ממש לא מבין את הקונצנזוס על קולו המעצבן מאוד של פיטר האמיל.

B a z a

New member
בשבילי האלבום שווה רק בגלל שיר אחד

השיר האחרון - Childlike faith in childhood's end. שיר פשוט מעולה, לדעתי השיר הזה ו- Killer מתוך H to He הם 2 השירים שמישהו שרוצה להתחיל את ההיכרות עם הלהקה צריך לשמוע. את 2 השירים האלה אני יכול לשמוע בלופ עשרות פעמים. המילים של childhood's end פשוט גאוניות. ניתן לשמוע את השיר במלואו בפרוגארכיבז:http://www.progarchives.com/Progressive_rock_discography_BAND.asp?band_id=343 השירים האחרים באלבום אמנם טובים, אבל אני אוהב אותם פחות, אני מעדיף את תקופת 70-71 של הלהקה.

pinnacle

New member
VDGG - Still Life

לפי דעתי זהו האלבום הטוב ביותר שלהם 1975-1978, אולי בגלל השילוב בין הסגנון האגדסיבי האקלקטי לשירים השקטים והמלודיים כמו PILGRIMS ו-MY ROOM. אולם התקופה הראשונה של VAN DER GRAAF GENERATOR בשנים 1969-1971 היא המוצלחת ופורצת הדרך שלהם, בעיקר באלבומים The Least We Can Do Is Wave To Each Other שבו התגלה הסגנון הייחודי שלהם, אלבום רגוע יחסית לשני הבאים ו-PAWN HEARTS האפל שנותן בראש.

למעלה