שאלה=]]]]

pRincEsSa16

New member
שאלה=]]]]

אמממ איך אני יודעת אם יש לי יכולות מאגיות או על טבעיות? כאילו איך אני יודעת אם יש באפשרותי לתקשר עם רוחות ולעשות את כל הדברים העל טבעיים האלה...? וכל אחד נולד עם יכולת על טבעית והוא צריך לפתח אותה? או שיש כאלה שנולדים בלי? תודה לעונים =]]]

אמממ..../images/Emo106.gif

לא כל אחד נולד עם יכולות על טבעיות. אם יש לך,תוכלי ללמוד איך להשתמש בזה עם מורים מיוחדים (כן,יש מורים לזה,אני מכיר כמה).

Swicca

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

את לא יודעת אם יש לך יכולות מאגיות או על טבעיות, בגלל שאם היו לך רוב הסיכויים שלא היית חושבת שזה מוזר עד שהיית מגלה מה בדיוק את עושה שמבדיל אותך מאנשים אחרים. אם את לא יכולה לעשות את זה או אם את מנסה ממש הרבה, תקופה של שנים, וזה לא עובד.. אז כנראה שלא. :-\ אני מניח. יש אדם שאני מכיר ושנינו מסכימים שלכולם יש יכולות על טבעיות, רק שלא כולם היו מחשיבים אותן ככה. למשל לדעתי אדם שבורך בציור או ביכולת לנגן כמו שאף אדם אחר לא יכול, בצורה שבעצם כאילו מקימה את הציור או המנגינה לחיים ונוגעת בחייהם של אנשים, הוא אדם שלדעתי בורך ביכולת על טבעית. ואני יודע שזה לא מה שרצית לשמוע, אבל לצערי זו האמת.. וזה קצת מציק לי שאנשים לא מעריכים את מה שיש להם אלא אם כן זה משייך אותם לקבוצה מסויימת שבה הם רוצים להיות אבל מרגישים שחסר להם. לגבי מאגיה ספציפית, לדעתי כל אחד יכול, פשוט כולם נולדים עם פוטנציאל שונה לעניין ספציפי זה, והדרך היחידה לדעת לבטח היא לעבוד קשה ולקוות שכן.

למעלה