שאלה

תשובה

בסוף השאלה אחת מהאפשרויות אבל למי זה משנה את במקום אחר והוא עדיין תקוע שם. אז לכי לך לדרכך הניחי לו להשאר שם. אולי טוב לו שם. אם את בסביבה יש על מי להטיח אם לא תהיי שם את ראשו על הטיח..יטיח. והוא יוותר עם כאב הראש שבסופו יבין שאת כבר לא שם ולו כדאי ללכת משם כי את כבר לא שם את...פה. ערב טוב וקסום.

אפשר לקבל קצת אומץ ממך?

אני נמצאת בקשר חסר עתיד אוהבת אותו אבל יודעת שזה חסר עתיד, לא יודעת איך ומאיפה לשאוב כוחות ולהגיד, רק היום הבנתי שלמעשה שוב החיים שלי תקועים והפעם לא צריך הרבה כדי להמשיך הלאה.... לא צריך רבנות ולא כלום אבל איך לעשות את זה איך לעמוד מול מה שהלב רוצה? הראש יודע שזה רע והלב לא מוכן להבין... איך מנטרלים את הלב איך? חייבת לסיים את הקשר הזה ומהר....

אומץ? את רוצה יש לי בשפע../images/Emo8.gif

אבל לקבל כאב ולהתמודד דרוש לזה הרבה יותר מאומץ את קודם צריכה להחליט בראש שאכן זה מה שאת רוצה להשלים עם ההחלטה שלך ואז הרבה יותר קל לעשות מעשה לקבל את הכאב שבא בעקבות המעשה יהיה קל יותר כשאת שלמה עם עצמך ומותר לכאוב, מותר לבכות, לשחרר ולהוציא מבפנים את הרגשות לעיתים להיות לבד ולהניח ללב להבריא ואם את צריכה
בכייף.

../images/Emo10.gif ספרי לי על זה!!

את שואלת כאן את שאלת מיליון הדולאר!! הלוואי וידעתי לענות לך יקירה... אני בעצמי זקוקה למענה. כשהלב
והראש לא משדרים באותה שפה כשהלב
מסרב להבין ולשמוע את שהראש מטיף כשהלב
מסרב לשמוע לקול ההגיון!! מאין לשאוב כוחות? איך להתמודד עם כל זה? איך להרגיע לב
ודואב? האם למישהו יש את תרופת הפלא??? אשמח להתעדכן...

כברלא

New member
עניין שלו...

לא מתאים-הולכים... חד משמעית,ובחוסר פשרות!! אם הוא לא מקבל זאת-זה עניין שלו עם עצמו, בדרך בה יצר עצמו כחלק מ...מתוך צורך,ולא מתוך השלם.. ולכן,שיפתור הוא את בעיותיו. רק אל תתני לו לנהל אותך, זו כבר אחריותך...

למעלה