שאלה מה גובה הגלים בחוף געש? ומה טמפרטות המים שם? תודה לעונה
א אודלינה New member 4/3/06 #2 תשובה גובה הגלים בים לא קבוע הוא משתנה.. כדי לדעת מה גובה הגלים עכשיו או מחר יש כמה תחזיות.. אני משתמשת בנייבי. בטח בשרשור ייתנו לך עוד אתרים עם תחזיות. טמפרטורת המים שם עכשיו היא 17 מעלות (וגם זה משתנה מן הסתם בגלל המזג אוויר)
תשובה גובה הגלים בים לא קבוע הוא משתנה.. כדי לדעת מה גובה הגלים עכשיו או מחר יש כמה תחזיות.. אני משתמשת בנייבי. בטח בשרשור ייתנו לך עוד אתרים עם תחזיות. טמפרטורת המים שם עכשיו היא 17 מעלות (וגם זה משתנה מן הסתם בגלל המזג אוויר)
D dReAM T New member 4/3/06 #3 בסדר אבל בדרך כלל יש שם גלים טובים? אני פשוט חדש באזור הזה ואני רוצה לדעת עם אפשר לגלוש שם במקום לנסוע להרצליה ב20 דקות
בסדר אבל בדרך כלל יש שם גלים טובים? אני פשוט חדש באזור הזה ואני רוצה לדעת עם אפשר לגלוש שם במקום לנסוע להרצליה ב20 דקות
J jKiTTiE New member 4/3/06 #6 אז סע לחבצלת יש שם צוק כזה אז אחריו אמרו לי שיש שם גלים משו מטורף... אוווו סע לחוף שמתחת למלון כרמל...
אז סע לחבצלת יש שם צוק כזה אז אחריו אמרו לי שיש שם גלים משו מטורף... אוווו סע לחוף שמתחת למלון כרמל...
J jKiTTiE New member 4/3/06 #8 איפה זה מה!<? חבצלת צפונית לנתניה... מלון כרמל זה איפה שפעם היו את המצנחי רחיפה... זה ממש דרומית לחוף סירונית...
איפה זה מה!<? חבצלת צפונית לנתניה... מלון כרמל זה איפה שפעם היו את המצנחי רחיפה... זה ממש דרומית לחוף סירונית...
J jKiTTiE New member 4/3/06 #10 אחי אני גולשת בקשתות... זה באשדוד... גובה גלים בדרך כלל? חח זאת שאלה די מצחיקה זה ממש תלוי בעונה...לאיזה עונה אתה מתכוון!?
אחי אני גולשת בקשתות... זה באשדוד... גובה גלים בדרך כלל? חח זאת שאלה די מצחיקה זה ממש תלוי בעונה...לאיזה עונה אתה מתכוון!?
א אודלינה New member 4/3/06 #11 הרצליה ונתניה(פחות..) אי אפשר כל כך לענות על גובה הגלים בדכך כלל זה תלוי בהרבה דברים. גובה גלים זה לא קבוע
הרצליה ונתניה(פחות..) אי אפשר כל כך לענות על גובה הגלים בדכך כלל זה תלוי בהרבה דברים. גובה גלים זה לא קבוע