שאלה..

שאלה..

מעולם לא עסקתי בכישוף אבל אני יודעת מזה והכל... בכל מקרה רציתי לדעת על אפשר להטיל כישוף בלי להטיל כישוף, כלומר האם אדם ללא כל הבנה בנושא יכול לגרום לכישוף, בלי לדעת לעשות אותו..אני יודעת שזה נשמע כאילו אני מבלבלת במוח, אבל מישהי ממש עצבנה אותי, לא סתם עיצבנה ממש הרתיחה, אני לא שנאתי מישהו בחיים שלי אל אותה כן,היא עשתה משהו כל כך רע, ביקשתי שיקרו לה דברים נוראיים, אני יודעת מזה אנרגיות ובאמת העברתי לה אנרגיות שליליות, בכל מקרה, מאז שהתלטי אליה את "הכישוף" (זה לא היה באמת כישוף) קרוב משפחה שלה מת, הבית שלה מתפרק, והיא חלתה במחלה נדירה ואיבדה את חוש הטעם, כל שבוע היא נוסעת לבדיקות.. הייתכן שאני גרמתי לכל זה?

ToryMaster

New member
יתכן

כלומר, הכל יתכן. אבל אני בספק רב אם זה נכון. אגב, הטלת כישוף היא פעולה מודעת, כך שזו גרימה לדברים לקרות, אבל לא כישוף פרופר. בעיני.

ToryMaster

New member
פרופר, במלוא מובן המילה

כישוף כמו ריטואל כישופי, בכוונה מאגית.

datchi2

New member
תראי, אני באופן אישי יודעת על מה את

מדברת... לאנרגיות יש משקל כבד וגם למחשבות לפעמים יותר מביצוע כישוף שהוא פעולה בפני עצמה. בכל אופן כנראה שכיוונת למקום הזה, אני גם מאמינה שכשמכוונים למקום מסויים באמונה מאוד חזקה ומתוך רגשות חזקים זה יכול להתממש. האם את מתחרטת? נראה לי שזה מציק לך הרי סך הכל קשה לי להאמין שנח לך עם העובדה של מה שמתרחש (כמובן אם כל הסיפור נכון). אם את מרגישה שיש בך כח לשדר אנרגיות תנסי להשתמש בזה לחיוב ותראי כמה העולם הפנימי שלך יהיה טוב יותר. ותדעי לך מניסיון כשמישהו פוגע בך או מרגיז אותך תנסי פשוט להתעלם אל תדאגי ואל תקחי את התפקיד של אלוהים תאחלי לאדם כל טוב ותמשיכי בדרכך. זה חלק מביה"ס של החיים.

את צודקת..

את ממש צודקת ואני יודעת שזה מה שנכון לעשות, אבל האם אני יכולה "להפסיק" את זה? ועם כן אז איך? הרי לא הפסקתי לשנוא אותה וגם עם אני ינסה, אפשר לכוון אנגיות בלי לרצות בכל ליבך לדבר שאתה מבקש? ובקשר לשיגור אנרגיות טובות, אף פעם לא בדיוק הצלחתי לעשות את זה אני מרגישה שאני יכולה לשדר אנרגיות רק כשאני כועסת או עצובה או מתוסכלת, באמת אפשר לשגר אנרגיות גם כשאתה שמח? אני מצטערת שאני שואלת כל כך הרבה שאלות אבל המוח שלי ממש מתפוצץ מהם, אני לגמרי יבין עם לא תרצי או תרצו לענות....

datchi2

New member
מה זאת אומרת אפשר לכוון אנרגיות

בלי לרצות בכל ליבך לדבר שאתה מבקש???? האם באמת רצית שיקרה לה משהו רע? או שסתם שיחקת עם המחשבות שלך? בדיוק שם צריך להזהר! ולשגר אנרגיה חיובית וחיונית זה לקום בבוקר לחייך אל העולם לשים לב לכל סימן זה לא משהו שמבצעים בו ברגע אחד זו דרך חיים!(אני חושבת שזה גם עונה על שאלתך האחרונה)אני חושבת ששידור ממקום נקי שמח ומאושר מניב תוצאות הרבה יותר טובות... האמת שאת מאוד צעירה אל תגרמי לעצמך מכשולים ואל תתעסקי ברע תאמיני לי הוא עוד יקרא לך המון לשחק איתו, תשמרי את זה לפעם אחרת והאמת שאני חושבת שבגילך יש כלכך הרבה במה להתעסק, אני לא ממש מבינה איך הגעת לפינה הזו.

תודה..

תודה רבה, אני אשתדל להזהר יותר, ולחשוב חיובי...חח

למעלה