שאלה

שאלה

זה אני brock lesnar 2 שאמרתי לכם שהתחלתי לקרוא. אז ככה: לא הבנתי את כל הקטע עם אות האופל - 1.יש את אוכלי המוות וכל הזמן מצטרפים אליהם- אני לא מבין כאילו מה יכול להיות סתם איש שאז היה בצד של וולדי וכשהוא ראה אותם הוא החליט לחזור? 2. מי שזימן את אות האופל (אל תגלו כי לא סימתי) בעצם מפסיק את ה"עבודה" של אוכלי המות - למה הוא עושה את זה - אני יודע שהוא רוצה להודיע שימי וולדי חזרו אבל בכל זאת, למה הם בורחים כשהם רואים את זה? 3. אות האופל נמצאת שם וזה - מתי היא נעלמת?

אהמ,

את השאלה הראשונה לא הבנתי. אוכלי המות לשעבר נבהלים מהאות האפל,כי כמו שאמרת, הוא מסמן שוולדי בשטח. הבעיה היא, שאם וולדי אכן בשטח גורלם של אוכלי המות לשעבר- שנטשו אותו/ לא יצאו לחפש אותו/ הכחישו כל קשר אליו או טענו שהם פעלו תחת קללת אימפריוס/ הצטרפו והכפישו את שמו במשך 14 שנים- יהיה רע ומר. הבנת? ואני מניחה שבשלב מסוים הוא פשוט מתפוגג.

Chugworth

New member
לגבי השאלה הראשונה

כן, כמו שתראה בהמשך. כשיש סימנים שוולדי חוזר או עומד לחזור אז אוכלי מוות שהתכחשו לו עד כה עשויים לחזור לצידו. בעיקר מתוך פחד מתגובתו ורצון להיראות כמי שמעולם לא החליפו צד. אבל לא סתם כל תומך של וולדי זה אוכל מוות. אוכלי המוות הם פעיליו האקטיביים, שהצטרפו ל"מסדר" המיוחד הזה שהוא הקים. ואלה היו רק מעטים מאוד מסך כל התומכים שלו, השאר היו סתם אנשים שהסכימו עם דרכו אבל לאו דווקא היו "פעילים" שמועסקים על ידיו באופן קבוע.

למעלה