שאלה

arielyehuda

New member
שאלה

מה זה סריניטי?אני צופה קבוע באנג'ל אבל אין לי מושג מה זה וזה כל הזמן רשום פה בפורום.

rds15

New member
סרט המשך לסדרה פיירפליי.

פיירפליי היא סדרת מד"ב קצרת חיים עד מאוד[15 פרקים. ותודה לפוקס על כך] של ג'וס, שירדה מהאוויר ב2003[אאל"ט]. בספטמבר יצא הסרט, שבגלל חוסר קהל הוחלט לא להפיץ אותו בארץ. תודות ל'שגרירות סאנידייל בישראל' היו מספר הקרנות של הסרט בחנוכה, ולפי מה שהבנתי מכל מיני הודעות מהשגרירות בודקים אם תהיה התעניינות בעוד הקרנות. אה, והסרט גם הוקרן באייקון בסוכות, בטרום בכורה[כשהבכורה לא הגיעה אף פעם
].

Islington

New member
לא

הסדרה לא מתרחשת בבאפיוורס. קו העלילה הכללי הוא מערבון חלל.

lavender4

New member
ממליצה לך לראות...

אם אתה אוהב את אנג'ל אתה מאוד תהנה מפיירפליי (ואם אתה רואה אנג'ל מאיזה סיבה שבעולם אתה לא רואה גם באפי??), וכמובן סרניטי הסרט. עדיף לראות כמובן את הסרט אחרי שמסיימים לראות את הסדרה כדי לשמור על קו עלילה.

City Of Angel

New member
בואו לא נגזים...

מוגזם מאוד להשוות את פיירפליי לבאפי או אנג'ל... סדרה חביבה לא יותר

S h a y 9 9 9

New member
לדעתי פיירפליי הייתה סידרה

טובה יותר מאנג'ל. אבל אין פשוט אין על באפי!

lavender4

New member
אני לא השוותי בכלל!

אני דיברתי על זה שאם הוא אהב את אנג'ל הוא יהנה מפיירפליי וסרניטי. זה נראה לי מאוד הגיוני שאם אוהבים את אנג'ל אז זה אומר שאוהבים את הדיאלוגים את החוכמה שמאחורי כל דבר וכו' , אז מבחינה הזאת זה דומה לפיירפליי, והסיבה לך היא כמובן ג'וס וודון. כמובן שלא ניתן להשוות כיוון שאלו 2 סדרות שונות ביותר. ולהגיד שזו "סדרה חביבה לא יותר" - מה אני אגיד לך , ההפסד כולו שלך. אני נהנתי מעוד פיסת גאונות של ג'וס וודון.

למעלה