שאלה..

שאלה..

לפני כחודש החלו לכאוב לי החניכיים, ולכן הלכתי לבדיקה אצל רופאת השיניים. לאחר צילום, אבחנה כי אני סובלת ממחלת חניכיים אגריסיבית והפנתה אותי למומחית חניכיים. לפני שהלכתי לרופאה שאיבחנה אצלי את המחלה, הייתי תחת טיפולה של רופאת שיניים לילדים(הייתי אז בת 16), שאצלה ביקרתי לפני שנתיים בפעם האחרונה- וגם אצלה עשיתי צילום,ולטענת כמה רופאים, כבר לפי הצילומים האלה ברור מאוד שאז סבלתי מהמחלה וחבל שלא אמרו לי קודם,כי המצב שלי ממש לא מעודד- ואם אז היו מתחילים לטפל,הבעיה הייתה יכולה להיפתר במהירות- מה שלא יוכל לקרות עכשיו. בעיקרון כל רופא שיניים אמור לעלות על בעיה כזו, ולהפנות למומחה חניכיים- ובגלל זה נדפקתי-אני גם סובלת מכאבים איומים, גם מוציאה הון תועפות על הטיפולים שרק התחילו( 700 שקל לטיפול) והבעיה לא תפתר לגמרי.. הראיה היחידה שברשותי היא צילומי השיניים מלפני שנתיים , והייתי רוצה לדעת האם אפשר לתבוע את הרופאת שיניים/מרפאת השיניים ולאיזה גורמים עליי לפנות

צריך לשקול את הנזק...

היות ותביעות רשלנות רפואית דורשות השקעה כספית עצומה, אני מציעה לך לבחון היטב יחד עם עורך דין מהו הנזק שנגרם לך. השאלה המרכזית היא האם דחייה של האבחון במספר חודשים גרמה לך נזק. רק במידה ותוכלי להוכיח נזק כזה, שווה לשקול (מבחינה כלכלית) הגשת תביעה.

shon86

New member
אולי הדבר החשוב ביותר הוא

בגלל הגיל הצעיר בכל זאת מממקרים מוכרים עדיןן הצלת החניכיים היא הדבר החשוב ביותר וכל עוד הגיל עד 20 ממולץ לדואג קודם כל לניתוח ניתוח חנייכים בדכ עוצר נסיגה חמורה שבדכ בעיה תורשתית שעוברת במשפחה עצה בלבד יש ייעוץ שמצעי לקחת Q10 יש הגורסים שמעיט דלקות חניכים חמורקות זה תוסף מזון

למעלה