שאלה,

taya

New member
שאלה,

אם הייתם חייבים, מוכרחים, להקדיש לאימכם היקרה שיר ברדיו, איזה שיר הייתם בוחרים ? ומה היה נוסח ההקדשה ? (ושימו לב, יש מלא שירים טובים, אבל אנחנו פורום רוק ומטאל אז תבחרו משהו בהתאם).

SMILE 4 NOTHING

New member
לדעתי,אם יש שיר שאמא שלך

ממש ממש אוהבת,או שיש לה ערך סנטימנטלי אליו,יתאים יותר מכל שיר אחר,אבל אם לא,אז MAMA SAID של מטליקה אפילו שאני לא מתה עליהם... ד.א אפילו שזה פורום רוק ומטאל בלה בלה,מה עם MAMA של ג´נסיס?שיר ממש מרגש ומקסים.רק שלא ישלקו אותי פה.......

Metal_F

New member
אני פעם הקדשתי לאמא שיר...

זה היה Scorpios - Wind Of Change... כי אמא שלי ממש ממש ממש אוהבת את השיר הזה, ובעיקרון הכנתי נאום של ממש כי ידעתי שהיא מקשיבה (זה היה בגלגל"צ אגב)ף אבל בסוף הם רק ביקשו ממני לשיר איזה קטע ואמרו לי יפה שלום. זה היה ייבוש שכזה.

taya

New member
היי, אני זוכרת שסיפרת לי את זה.

בכל מקרה, רציתי להבהיר - זה סקר, סקר ככל הסקרים. אני לא יודעת למה בחרתי לתת לו כותרת "שאלה", אולי זה השתמע כבקשה לעצה, אבל זה לא, זה סקר.

DISTURBED

New member
יו....

גם אימא שלי אוהבת את השיר הזה! (גם לפי דעתי זה שיר מדהים)

Nanook

New member
הייתי מקדיש לה איזה שיר של...

סטיבי וואנדר - היא נורא התלהבה ממנו....

חולוני

New member
I Just Called...To Say..

I Love You. בהחלט רעיון מצוין..

DISTURBED

New member
אבל בגלל שלקחת לי את השיר

אני הייתי בוחרת את REM-DRIVE כי הרגע אימא שלי נכנסה לחדר בעודי שומעת את השיר והגביהה את המוזיקה ואמרה שזה שיר יפה...

Vlad Drac

New member
יש דבר כזה?

ביום שאמא שלי תעשה כזה דבר אני אהיה מודאג...

DISTURBED

New member
חחח../images/Emo13.gif

זה לא קורה הרבה... מסתבר שהיא אוהבת את אר אי אם...

Nanook

New member
באמת

גם אמא שלי....תמיד היא מנמיכה את המוזיקה - אבל שיש אר אי אם אז לא... זהו נזכרתי בעוד 2 שירים - את STAIRWAY TO HEAVEN היא אהבה... וגם הייתי מקדיש לה את כל הדיסק SNOW GOOSE של CAMEL כי היא במקום אמרה לי להנמיך היא אמרה לי למצוא לה את התווים (היא מנגנת על חליל צד)

קספר

New member
לפי דעתי

אם אני אקדיש לאימי שיר מטאל בלאק או טראש היא תחרים אותי לנצח.אם אני מכיר אותה נכון. חחחח לא ברצינות הייתי מקדיש לה את השיר בוהמיאן רפסודי של קווין. למה? כי היא אוהבת אותו מאד.

לא יודע מה בקשר לאמא שלי...

אבל לאבא שלי הייתי מזמין BLACK SABBATH או משהו...זה מה שהוא אוהב... אמא שלי נראה לי אוהבת ABBA...

Darkness Within

New member
אני אהיה נדושה!

mother של פינקפלויד למרות שבחיים לא הייתי מקדישה משהו לאמא שלי ולכתוב נאום זה כבר יותר מדי בשביל החוש היצירתי העלוב שלי

חולוני

New member
קוקו בלוף והיתושים - אמא.

אבל היא בטח לא תאהב אותו..חחח.. טוב אז עוד שיר - היא אוהבת את ג´ורג´ מייקל אז אני אקדיש בשבילה, את השיר שלו - Mothers Pride.

Flash_Gordon

New member
אמא יקרה לי...

הייתי מקדיש לה את losing my religion כי היא מתה על השיר הזה או את סטארס של סימפלי רד שגם אותם היא אוהבת או כל שיר של קווין כיגם אותם היא אוהבת ( בזכותי... :)

November rain

New member
מממ.....

הייתי מקדיש לעצמי את losing my religon .... אני פשוט חולה על השיר הזה... וזה בלשון המעטה...
אממ... לאמא שלי הייתי מקדיש משהו משנות ה 60... היא ממש אוהבת את השירים האלה... אפילו אין לי משו ספציפי כי אני לא סובל את הזבל הזה.. ( למרות שלעתים בסתר כשאני לגמרי לבד ואחרי שאני בודק שאין אף אחד בסביבה מספר פעמים, אני אוהב לשמוע שירים בסגנון...
).

למעלה