אדם מטר 1.74
ב בר יוסף New member 23/2/06 #19 אממ ככה אדם אמר לי ולא נראה לי שהוא ישקר והוא וערןן כמעט באותו גובהה ערן לא גבוה כל כךך
O OoנויoO New member 23/2/06 #26 מה פתאוםםםם אין מצב כי אני מטר חמישים ומשהו ואני בת 12 כי אני גבוהה אבל עשיתם ממנו ממש גמד!! הוא נמוך לא עד כדי כך ט'חחח
מה פתאוםםםם אין מצב כי אני מטר חמישים ומשהו ואני בת 12 כי אני גבוהה אבל עשיתם ממנו ממש גמד!! הוא נמוך לא עד כדי כך ט'חחח
א אורטלושיתת New member 23/2/06 #29 בררר?!? המ עשית ממנו עוד מעט מטר 80!!!חחחחחחחח האו קטן תורידי 20 סנטימר אולי יותרר..
א אדרררר New member 23/2/06 #32 נצל"ש בנווות כנסווווו אז ככה רק רציתי להגיד לכל מי שהולכת מחר שתהנה!! אני לא אהיה מחר ואל תשכחו לצלם תמונות..לפי מה שהבנתי הולך להיות בסטטט ואממממ..זהו! אוהבת אתכןןן..
נצל"ש בנווות כנסווווו אז ככה רק רציתי להגיד לכל מי שהולכת מחר שתהנה!! אני לא אהיה מחר ואל תשכחו לצלם תמונות..לפי מה שהבנתי הולך להיות בסטטט ואממממ..זהו! אוהבת אתכןןן..
ג גיים בויז המושלמים New member 23/2/06 #33 נביא מלאאא תמונות....!! יש לי גם יומולגת עוד כמה ימים אז אני אצלם אותם בויזאו...
ג גיושש LOVE אושרי New member 23/2/06 #37 תביאו הרבה תמונות כי אני גם לא יכולה לבוא ומזל טוב מאמי מתי יום הולדדת?..
ק קוריי חמי New member 23/2/06 #38 אל דאגו!! על אחריותי שאני מביאה לפחות 3 תמונות.. אם לא יותר חחחחע ו.. מתי יומולדת מאמי..?? לובבב יווו גידו לי מי הולכת באיסי: 260719106
אל דאגו!! על אחריותי שאני מביאה לפחות 3 תמונות.. אם לא יותר חחחחע ו.. מתי יומולדת מאמי..?? לובבב יווו גידו לי מי הולכת באיסי: 260719106