שאלה..

Gvibe

New member
שאלה..

נניח ושמתי אפקט על קטע מסויים.. נניח על שירה.. שמתי אפקט דרך לחיץ ימני וכו'.. לא דרך ה אינסרט.. והמשכתי בעבודה ואז נניח שאני רוצה להוריד את האפקט ששמתי מקודם.. איך אני עושה את זה... יש לי אהאופציה דרך מקש CTRL Z אבל אם אעשה זאת זה יבטל לי עוד הרבה דברים שעשיתי לאחר מכן... אז מה האופציה כיצד אני מבטל את האפקט ששמתי?

elper11

New member
כנס..

מזה לחיץ ימני..סנד ? תן לי להבין...לבטל בכלל את האפקט ?? או שיהיה על קטע ואז כאילו להפסיק אותו... אם לבטל בכלל..פשוט איפה שפתחת אותו..גם תסגור אותו.. אם האפקט משומש ע"י עוד ערוצים... אז תיכנס לסנד של אותו ערוץ ותשים את האפקט על 0 אם אתה רוצה שהאפקט יהיה על קטע ואז להפסיק אותו בקטע אחר... בחלק התחתון של הערוצים יש פלוס קטן... תפתח אותו עד שתגיע לאפקט סנד שלך.. תצייר עם העפרון את הפסקת האפקט באותו קטע..(אוטומציה)

Gvibe

New member
לא הבנת אותי..

תקשיב לא פתחתי אפקט דרך הפלוס הקטן אני יודע למה אתה מתכוון לא פתחתי דרך שם ולא שמתי בסנד.. אלא ישנה אופציה כזו שאתה מסמן קטע מסויים ע"י לחיצה אחת עם העכבר.. ואז לוחץ (עם העכבר) -מקש ימני(בעכבר) ואז פותח אפקט על הקטע... יש לך שם preview ואז process.... ואז האפקט נקבע על הקטע המסויים... אני רוצה לבטל את האפקט... האם יש איזו שהיא דרך שלא ע"י ctrl+z? זהו זה מה ששאלתי ... האם למישהו יש תשובה..?

HeavenlyB

New member
לעבוד בצורה הנכונה

וזה לא ע"י לחצן ימני על הקובץ, שזו הצורה ההרסנית, אלא ע"י שליחה לערוץ אפקטים.

Gvibe

New member
אני יודע ...שצריך לשלוח לערוץ אבל

עשיתי ככה ואני רוצה לבטל... זה פשוט פרוייקט ישן שאני מחדש ושם השתמשתי באפקטים בצורה "ההרסנית" כמו שאמרת ועכשיו אני רוצה לבטל...

HeavenlyB

New member
CTRL-Z

אם עוד אפשרי. אם סגרת את הפרוייקט, יכול להיות שזה כבר מאוחר מידי.

FaTRiX

New member
אני חושב

שנתקעת כאן. בשביל זה לא עושים את מה שעשית, לפני שבטוחים שאתה רוצה את האפקט הזה על בטוח. כי זה "נזק" בלתי הפיך.. אתה יכול לחזור אחורה בהיסטורי אבל זה גם יבטל את כל הפעולות שעשית אחרי שהוספת את האפקט.

Gvibe

New member
זה מה שאני יודע...רציתי לוודא וואלה

צדקתי... טוב תודה בכל אופן...

למעלה