שאלה

גבי 26

New member
ואני נווטת מצויינת

בדרכים חוצה ישובים שלא תיכננתי להגיע אליהם, אבל נעים להכיר... מוח נשי

גבי 26

New member
../images/Emo140.gifתודה מתוקה, אז זה היה

במקרה מקום שאני מכירה...חכי תסעי איתי למקום שאני לא מכירה, אנחנו ניסע למטולה דרך אילת! הכי כייף זה לחזור משדה התעופה דרומה, אני מגיעה לאריאל...למודיעין...טוב צריך לראות גם אותם לא??? אבלל בסוף מגיעים.

לא יכפת לי לטעות בדרכים

זו הזדמנות להכיר מקומות
זה מזכיר לי בטיולים שלנו בחו"ל במקומות קטנים כמו פאלמה ורודוס, שכרנו רכב ונסענו עם "חתולון". אם הנסיעה היתה בערב/לילה, ביום היינו עושים גיחה למקום(עם טיול באיזור כמובן
, כדי להכיר את הדרך ולא לטעות. בלילה זה פחות נעים כשטועים בדרך לא מוכרת

צפנתי

New member
../images/Emo222.gifאני כן נווטת מצויינת.../images/Emo89.gif

ויש לי מוח גברי. באמת, בדקו לי.
רק שיש בעיות ביצוג בסמנטי. (אגב, זו דיסלקציה שאופיינית לגברים, ולשמאליים...ואני כאמור גם וגם.)

צפנתי

New member
באמת...? לא שמתי לב...../images/Emo23.gif

מה עוד יקרה לי לאור זה...? זקן
ושפם? או משהו אחר...?

גבי 26

New member
לא, זה

לא טסוסטרון, אני אשאל את המרצה שלי ואני אגיד לך, זה משהו כמו אנדרוגן. לא לידוג, גם הבת שלי, אמא שלי ובת דודתי נווטות טובות, אז מה זה אומר....כלום! גמאני בעלת חוש טכני מפותח, אז מה זה אומר, כלום! כולנו נשיות יפות ואופות

טסונמי1

New member
ואים אני לא נשית לא יפה ולא אופה

ועל ניווט אין מה לדבר וגם על חוש טכני לא כדאי לבזבז זמן אז מה זה אומר...כלום!

גבי 26

New member
קודם כל

אני אומרת שאת כן יפה
!! חוצמזה יש לך כשרונות אחרים שלי אין למשל...אז מה זה אומר, כלום

צפנתי

New member
סליחה? לך אין חוש טכני?

נו באמת. בונה מזרקות, מפלים, בריכות, ממטרות, טפטפות...נו באמת. את סתם רוצה לסחוט מאיתנו מחמאות (מאלה שהיו אצלך בחצר...)

צפנתי

New member
../images/Emo8.gifסתם צחקתי...זו הייתה בדיחה.

אבל במובנים רבים בנזוגי הוא זה שלובש את החצאית בבית...(ועדת קישוט, בישול, סדר וניקיון,קניות מזון וכלי בית...) טוף...נראה לי שכבר טיפה הסתבכתי...

משק ז"ק בשדה יעקב

פעמים כפר יהושוע בגימטריה שדה יעקב סמוך לכפר יהושוע משק מתמחה בפטל תאנים ואנשים מיוחדים בברכה עודד יפה מנהל המעבדה

למעלה