שאלה

על ה@ש

New member
שאלה

עם אני רוצה להורי מהתוכנות שיתוף קרבות מלאים כמו ראסלמנייה קינג אוף דה רינג וכו´ מה אני צריך לרשום בחיפוש ? יש מישהו שיכול לענות לי על זה?

TRIPLEfnH

New member
חבל לך על הזמן

פשוט WWF אבל לא תמצא יותר מידי "רסלינג" בתכנות האלו (KAZAA, MORPHEUS וכו) תנסה בערוצים של WWF ב IRC

על ה@ש

New member
אני לא כול כך מתמצא

מה זה IRC ? איפה אני מוצא את זה? ואיך אני מוריד משם תחרויות?

על ה@ש

New member
בן באמת שאני לא מתקמצן!

יש לי תחביב להוריד דברים למחשב ולצפות בהם במחשב אני נהנה מהעניין כמה שזה ישמע דבילי אני אוהב להוריד דברים כמו סרטים וקרבות ולחקי קרבות ולצפות בהם במחשב ולכן ביקשתי מידע גם כיצד אני יכול להוריד תחרויות מלאות למחשב זה כול העניין!
לצערי עדיין לא קיבלתי תשובה עם למישהו יש תשובה בשבילי אני ישמח עם הוא יודיע לי

על ה@ש

New member
אוקיי ואז?

אני מוריד מירק ואחורי זה איך אני מוריד תחרויות?

על ה@ש

New member
נכנסתי לאתר

ויש כול כך הרבה מירקים להורדה איזה מירק מומלץ להוריד? ושוב איך אני מוריד קרבות ?

nir_v

New member
צריך אינטרנט מהיר

מישהו פה הזכיר mirc אז אתה מוריד את התוכנה ומתחבר לסרבר efnet ושם לערוץ בשם vcd-sports ואתה כבר תבין את העניין משם או שמישהו יסביר לך אבל העניין שכדי שתוכל להתחבר לערוץ הזה אתה צריך אינטרנט מהיר

על ה@ש

New member
יש לי אינטרנט מהיר

אבל אני עדיין לא יודע איזה מירק להוריד? מבין כול אלה שיש ואיך אני בדיוק מתחסר לסרבר הזה אני לא מבין במירק דבר ולא חצי דבר

בבקשה

הכתובת המדויקת ישר להורדה: http://ftp.newnet.co.uk/pub/mirrors/mirc/mirc591t.exe אז מה דעתך לתת לי בעד זה איזה שותפות בניהול הפורום?

על ה@ש

New member
בן תודה על הלינק הישיר

אבל אתה יכול בבקשה להדריך אותי יותר אין אני מוריד מהמירק תחרויות מלאות כי אני ממש ממש לא מתמצא בעניין

אהההההם

אני לא מוריד קרבות מלאים, בטח לא ממירק אז אין לי מושג כי גם אין לי אינטרנט מהיר אבל תוכל לנסות להשתמש בעצה שניר נתן לך...

למעלה