שאלה..

muki404

New member
שאלה..

אם אני עושה תואר ראשון במדעי המדינה דרך אוניברסיטת חיפה האם אני יכול את התואר השני לעשות במקום אחר? ואם כן איך זה מתבצע? והאם ניתן להסב את המקצוע לתואר שני במנהל עסקים?

iiddoo

New member
בוודאי...

אין קשר בין המקום שבו עשית את התואר הראשון לתואר השני... הכל תלוי בממוצע שלך ובקורסים שלקחת... למיטב ידיעתי תואר שני במנהל עסקים לא קשור לתואר הראשון {כלומר לא משנה מה למדת בתואר הראשון} אלא נעשה לשם רכישת השכלה בניהול... אני יודע שיש חברות שדורשות תואר שני במנהל עסקים ע"מ לעסוק בתפקידים ניהוליים ללא קשר לתוכן התפקיד... ד"א יש חברות שאף ממנות את התואר לעובדים שלהם מתוך אינטרס לקדם אותם...

zazza

New member
תואר שני במנהל עסקים

לא מצריך בסיס של לימודי כלכלה/מתמטיקה בסיסית/משהו מהסוג?

iiddoo

New member
אני מאמין...

שכן... אבל אלה דברים שניתנים להשלמה... לא זה צריך להיות השיקול שלך... למען האמת בחלק לא קטן מהמקרים צריך לבצע השלמה לתואר שני אבל היא יחסית מינורית בד"כ...

תשובה...

לשאלתך הראשונה- בוודאי. אוניברסיטת חיפה מוכרת על יד המועצה להשכלה גבוהה, ולכן התואר המוענק מטעמה תקף לכל מוסד לימודים. לשאלתך השניה- אם ברצונך להמשיך לתואר שני במינהל עסקים סביר להניח כי תצטרך להשלים מספר קורסים (בעיקר בכלכלה) במסגרת תוכנית השלמות. פרטים מדויקים יותר תוכל לקבל במוסד הלימודים אליו אתה מעוניין להתקבל.

למעלה