שאלה

ק פ ל ן

New member
שאלה

קראתי פה קצת על מאגיה ועל כישוף וגם תמיד עניין אותי כל העסק. עכשיו הבנתי שהדרך ההכי טובה היא ללמוד לבד. אבל מה? צריך להתחיל ממשהו נכון? אז מישהו יכול אולי להגיד לי מאיפה אני יכול ללמוד יותר על הנושא? עוד פעם אני לא הולך עכשיו להתחיל לעשות שטויות כי אני מבין שאני עוד לא מוכן, אבל אני כן רוצה להבין יותר על מה מדובר ואולי להתחיל ללמוד. אז בקיצור מישהו יכול לעזור?

Diableror

New member
תתחיל לתת עצות מועילות

ולדבר ברור. קפלן-התחלה טובה היא קריאת מאמרים באינטרנט.קרא את מאמרי הפורום,מאמרי האתר מג'יק והמאמרים של כרמית. www.magick.co.il www.witchcraft.co.il Diableror

neophile

New member
זאת עצה מאוד מועילה

וגם מאוד פשוטה , הוא בא לבקש עצה, נתתי לו אם הוא מתכוון ליישם אותה הוא יחפש מידע על הנושא בגוגל מעבר לכך למה להתאמץ? מה הוא אווז שצריך לדחוף לו צינור לקיבה? שלא נדבר על להאכיל אותו עם כפית? חסר אתרים על "מודעות עצמית" ? חסר ספרים? יש מליון שיטות אני מאמין שאם החיפוש של כל אחד הוא אמיתי הוא ימצא את המקורות הנכונים לו , ככה אני למדתי על ידי שרשראות של צירופי מקרים , דבר מוביל לדבר . מאגיה בפעולה , ככה אני לומד.

Diableror

New member
יש הבדל

בין לכתוב "תתחיל מללמוד את עצמך" לבין "קרא ספרים בנושא מודעות עצמית". Diableror

neophile

New member
קריאה לא מביאה למודעות עצמית

בכל הספרים למודעות עצמית שמכבדים את עצמם רשום בבירור שקריאה שלהם לא נותנת מודעות עצמית , אלה הנכונות של האדם הקורא את הספר לפתח אותה וגם אז זאת רק ההתחלה. כלכך קשה להרהר על כך? הממ...מודעות עצמית...מה זה לדעת את עצמי..? מודעות עצמית היא שאלה חוזרת ונשנית של שאלות כאלה עד שהן הופכות לחלק מהמערכת.

Diableror

New member
סלח לי

אבל זה יותר מדי פלצני,אפילו לך. אתה שולח מישהו "ללמוד את עצמו" בהנחה שהוא יבין זאת,הוא יקרא ספרים על מודעות עצמית ואור ואהבה,ואח"כ,איפשהו לאורך הדרך הוא פתאום יגלה איך להתחיל ללמוד מאגיה? Diableror

neophile

New member
אור אהבה צל ואפלה !

מה הקשר לאור ואהבה??? מודעות עצמית זה גם צל ואפלה אני ממליץ שלפני שאדם יתחיל להרהר ולהתעסק עם אור ,אהבה , צל ואפלה של היקום, שיתעסק עם אותם דברים בתוכו ודרך לימוד עצמו יבין את היקום. זה א.ב. של קבלה.

gwizard

New member
../images/Emo45.gif מסכים

לא יודע בנוגע לקבלה, אך זה א-ב לפי רוב השיטות המאגיות שאני מכיר. דבר ראשון - דע את עצמך. בלי זה אתה רק חובבן.

neophile

New member
קריאה לא מביאה למודעות עצמית

בכל הספרים למודעות עצמית שמכבדים את עצמם רשום בבירור שקריאה שלהם לא נותנת מודעות עצמית , אלה הנכונות של האדם הקורא את הספר לפתח אותה וגם אז זאת רק ההתחלה. כלכך קשה להרהר על כך? הממ...מודעות עצמית...מה זה לדעת את עצמי..? מודעות עצמית היא שאלה חוזרת ונשנית של שאלות כאלה עד שהן הופכות לחלק מהמערכת. מודעות עצמית היא מהדברים הפאראדוקסלים האלה שרק היא מביאה עוד ממנה

למעלה