שאלה:

no problem

New member
אני שמעתי שמועות אחרות אבל אני

מחפש לינקים שיתמכו בהשערה שהיא פוטרה ולמה.

avivino

New member
בהחלט לרגל חופשת לידה

מה לא ראיתם איך הם פתאום מתחילים להלביש אותה בבגדים ענקיים ואיך היא הופכת להראות כמו אמא של עצמה? חבל שהיא נזכרה לחזור להיראות כמו עצמה רק לכבוד כמה פרקים בסדרה הטפשית הזאת על המכשפות בערוץ 3. מתגעגעים לקורדיליה הסקסית מהעונות הראשונות של באפי!!!

no problem

New member
חופשת לידה לא מסבירה את זה.

היו יכולים לחכות קצת עם ההודעה. להזכירך, היא חזרה לפרק אחד. לא יכלו להחזיר אותה לגמרי?

הסבר לגבי העונה ה4 וה5 ../images/Emo58.gif

בעונה הרביעית היא הועלמה למספר פרקים, כי היא הייתה בהיריון וילדה. רואים את זה בבירור, היא עלתה במשקל, הבגדים שהיא לבשה וכו'. בעונה ה5, היא השתתפה פעם אחת, בפרק המאה של הסדרה. אבל היא לא עזבה בגלל היריון או משהו כזה. פשוט ג'וס החליט שהדמות כבר מוצתה ואין מה לעשות איתה.

ALIAS ROCK ON

New member
שאלה נוספת../images/Emo26.gif

מה המילים המדויקות של ג'ילס בסוף הפרק של fear itself?

no problem

New member
לא אמין ../images/Emo58.gif

אין מה לעשות איתה? בטח שיש. אני מסוגל לחשוב על כמה דברים אז ג'וס לא? לזרוק את קורדי ולהשאיר את לורן? מה לורן עשה בחמישית? כלום! כלום וחצי! וספייק היה דמות מיותרת לרוב אם כי אני מת עליו מה לעשות. לא אמין.

S h a y 9 9 9

New member
זה לא כל כך עיניין של אמינות

יש הרבה כוכבות גדולות שלקחו הפסקה מחיי הזוהר כדי לגדל את ילדיהם

no problem

New member
אבל זה לא מה שקרה.

ג'וס פיטר אותה לפי הטענה. אם הייתה לוקחת הפסקה הייתי מקבל את זה.

no problem

New member
קראת את תחילת הפתיל?

בכל אופן, קראתי ראיון איפשהו ברשת. היא לא הייתה מרוצה.

S h a y 9 9 9

New member
כן, קראתי

זה פעם ראשונה שאתה כותב את זה. טוב, על כל פנים, בהצלחה בחיפוש

זה חשוב מה היוצר חושב ../images/Emo58.gif

לגבי אמינות העניין. את זה שהדמות מוצתה, קראתי באחד הראיונות עם ג'וס (כבר לא זוכר איזה וכו'), שפה בפורום שמו. גם קראתי ראיון עם כריזמה, ששואלים אותה האם היא כועסת/ממורמרת מזה שהדמות חוסלה, והיא אמרה שלא, שזה החלטה של היוצרים ושהיא בסדר עם ג'וס. ושבפרק המאה היא לא פגשה אמנם את ג'וס, אבל הוא למשל שלח לה פרחים לכבוד זה וכו'.

no problem

New member
מה רצית שיגידו?

אץ האמת המרה (בהנחה שהיא מרה)? בכל אופן, לא שורפים גשרים בעסק הזה. קראתי ראיון ובהחלט קיבלתי את הרושם שהיא לא הייתה מרוצה מהמהלך ושהיא לא הייתה חלק בו.

City Of Angel

New member
הדמות מוצתה?!?! ../images/Emo31.gif

אין, פשוט אין מצב. קורדיליה נעלמה מהסדרה בפתאומיות ובאופן מלאכותי שלא משאיר ספק שזו לא הייתה הכוונה המקורית. מה שגם שג'וס הוא אלוף היעולם בלמרוח ולמתוח דמויות חסרות ערך שמוצו כבר מכל כיוון (אההמ ספייק?). רוצים את התשובה האמיתית

זה מה שנאמר על ידי

ג'וס וכריזמה. אני לא ממציא או מנחש. אומר מה שקראתי מראיונות איתם. והיא לא כזה נעלמה בפתאומיות.

למעלה