שאלה...

liatli9

New member
שאלה...

אני וחברים שלי רוצים לעשות סיאנס אבל אנחנו רוצים לעשות אותו בטוח. קראתי את המאמרים פה ובעוד כמה מקומות באינטרנט וראיתי איך עושים אבל רציתי לשאול כמה שאלות בקשר ללוח. איך בדיוק הלוח צריך להיראות? והאם זה משנה עם מה אנחנו כותבים את המספרים והאותיות וכל מה שצריך שם? אם אפשר גם שמישו יראה לי תמונה של לוח כלשהו כי זה ממש יעזור לי. מחכה לתשובה, ליאת3>>

sofish7

New member
כנסי ../images/Emo26.gif

הלוח שבו צריך להשתמש הוא לוח עץ אך במקור הוא אמור להיות טבעת של גזע עץ. והנה דוגמא

sofish7

New member
כנראה הכוונה היא לפגאני או נאו-פגני

הפגאניים הם שבטים כפריים שהיו ידועים בעבודת האלילים מכאן השתרש המושג פאגני או נאו פגאני=עובד אלילים. ????...

Dark faith

New member
הבנתי שהסמל הזה מסמל,

את הלידה, החיים והמוות. או לחילופין את בנות הגורל- הילדה האישה והקשישה. בגלל זה לא מובן לי למה הוא מופיע על לוח סיאנס.

הוא לא חייב להופיע ולא ממש אמור

להופיע... מה גם שהסמל הזה מסמל את החיים והמוות ואת שלב הביניים, השלב האמצעי של הרוחות,
לינוי

סיאנס אף עם לא בטוח ב100 אחוז

אני מציעה לכם לזכור לא להרגיז רוחות לא לשאול על איך הם נפטרו ומתי אתם תמותו כי זה שאלות אסורות ול לבקש מהם טובות, וסתם לידע כללי כדאי לקחת בערבון מוגבל מה שרוחות אומרות כי כמו שיש בני אדם שקרנים גם רוחות יכולות להיות כאלה, קאיות אינטרסנטיות וכיו'...
אני גם מציעה לעשות את זה בליווי מדיום או מישהו שמבין קצת יותר לינוי

liatli9

New member
כמובן שלא נשאל שאלות כאלה..

ורציתי גם לדעת האם יש אפשרות לזמן רוח מסוימת או פשוט לזמן רוח, ולחכות לראות מי תגיע? נמנמ לא הבנתי את זה עדיין..

Dark faith

New member
שמעי,

שאת מזמנת רוח מסויימת- לא בטוח שאת "תקבלי" אותה. בדר"כ נכנסות ישיוית ברמה מאוד נמוכה למעגל הסיאנס- ואוהבות להשתובב עם מבצעי הסיאנס. אלו רוחות שהן בדר"כ לא מזיקות (חוזרת על עמי בד"רכ) אבל נורא שובבות- מכיוון שהן די ברמה נמוכה בהירככיה. לא מומלת לבצע סיאנס- שכן אני מפריע למנוחתן, ואין לדעת איזה ישות תעלי באוב. יש עשרות סיפורים של שאנשים שלאחר הסיאנס (מחוסר דע מספק- לא סגרו כמו שצריך את המעגל או שהעלו רוח "רעה") ופשוט נשארו נרדפים לאורך חייהם. בשום מקום מתחום המיסטיקה- סיאנס איננו מומלץ, חכמים מאיתנו מיסטיקנים דגולים אסרו על הסיאנס- ולא סתם. אני מציעה לך, להשאיר את סקרנותיך מתוך הכד

אפשר לזמן אבל לא בטוח שהיא אכן

תהיה זו שזימנת כי גם רוחות משקרות, כמונו

למעלה