שאלה

יש בהיסטוריה של הפורום .......

נושא שדיברנו עליו שנקרא "יצורים אורגניים" ומפגש גם בעירות גם בלילה וגם בנושא של "חלימה" אני מצרפת לך קישור של בן איך אפשר לראות את "יצורים הלא - אורגניים" בלילה..אני אישית ויתרתי על הרעיון גם בלילה וגם ביום (אפילו שאני מרגישה שמישהו מביט ומתבונן בי לעיתים קרובות) הסבר כללי על מי הם היצורים הלא-אורגניים תהנה בקריאה
המתבוננת

אפאל

New member
קראתי עכשיו

את הקישור של בן ואת ההסבר על מהם יצורים אורגניים, העניין הוא שהרבה מהזמן אני רואה אותם , עכשיו אני נזכרת גם בפעמים שזה קרה לי בלילה במכונית, ( זו הסטיה שלי - נסיעות לילה..). וזה פשוט מפחיד אותי, אבל יותר מזה אני פשוט לא יודעת מה לעשות עם זה.. איך להתייחס לזה בלי להתחרפן. השאלה היא אם הם לא יכולים להזיק??? אם הפחד בא רק כי ככה אנחנו יודעים? כי אמרו לנו שאנחנו מדמיינים כשהיינו קטנים? אני יודעת שהיו לי הרבה חוויות "מוזרות" כאלו לאורך כל השנים אבל פחדתי ועצרתי אותם.

אפאל

New member
זה כל הפחד

זה כל כך אמיתי שנראה לי אידיוטי להתעלם מהם,וכנראה שאם הייתי באמת רוצה הם כבר לא היו איתי. השאלה היא מה עושים! אתה יכול לרשום לי את שם הספר?? תודה אפרת.

אשכר

New member
תשובה מעניינת

... בכל אופן, לשאלתך, אני מתכוון לספרים של קרלוס קסטנדה. יש לו כמה ספרים (7 בערך), לפי סדר כרונולוגי של החיים שלו (וחלק ממה שקורה בפורום הזה קשור למה שהוא, ואחרים כתבו, באופן הדוק) אני ממליץ על "מסע לאיכטלן" בתור התחלה, למרות שאני לא בטוח לגבי הספר הספציפי הזה האם כתוב שם על החברים שלנו בצורה ברורה. ואני עדיין לא יודע מה את רוצה לעשות. זה כמו שאת שואלת "הגעתי לאינטרנט, מה עושים עכשיו". אני מאד מסוקרן לדעת. כאן או באימייל [email protected]

אלון ב

New member
צללים דמויות ופחדים

היי, התופעות שתארת כאן ידועות ומוכרות מאד ואם יצא לך לקרוא קצת באתר שלי ( "חלומות צלולים" ) הרי תראי שאלה הם דברים מאד נפוצים ולא יוצאי דופן, הדבר מתרחש כאשר גופך הפיסי מתחיל להרדם אך את עדיין נמצאת במצב של מודעות עצמית מלאה, מה שקורה זה שהמוח שלך מתחיל להיכנס למצב של תחילת חלימה אך את עדיין מודעת לגמרי, בדרך כלל את גם תרגישי שאינך מסוגלת לזוז ( "שיתוק שינה" ) וגם זה מצב נורמלי לחלוטין שבו הגוף משתק את עצמו כדי שלא תבצעי פעולות אותן את מבצעת בחלום. כל הדברים שאת רואה ושומעת ומרגישה הם פרי דמיונך ונוצרים אך ורק ע"י המוח שלך, במצב הזה את יכולה לראות הרבה דברים מפחידים ( ומאד מציאותיים ) על הרקע של החדר האמיתי שלך ואת יכולה גם לשמוע ולהרגיש לא מעט דברים, גם אני באופן אישי התנסתי בזה פעמים רבות ואני יודע כמה מציאותי זה נראה. אם תצליחי להתגבר על הפחד ותביני שאלה רק הזיות ותנסי לשמור על המודעות העצמית שלך ולמרות הפחד לא תתנגדי לדברים ותתני להם ליזרום כמו שהם את יכולה בסופו של דבר להיכנס למצב של חלום צלול ולנצל את זאת לטובתך. ביי ביי אלון

אפאל

New member
היי אלון

אבל מדובר גם על מצבים של ערנות , סתם בבית או באוטו או בחצר. בכל מקרה אני קופצת לחלומות צלולים.. נפגש שם. אפרת

אלון ב

New member
היי אפאל

שמעתי על אנשים שמסוגלים להגיע למצב דומה מאד לחלימה בזמן עירות, נשמע מוזר אך כנראה שזה אפשרי, יכול להיות שגם לך יש את היכולת הזאת רק שקצת אין לך שליטה עליה ואצלך זה מגיע בצורה ספונטנית. להתראות, אלון

נילאם

New member
כל אחד הוא אור קטן...

קצת מזכיר לי את ילדותי, הסיפור שלך! תמיד היו לי סיוטים ששלדים למיניהם יוצאים מהקבר לחפש אותי...
! פחדתי מהחושך, הייתי ישנה עם אור קטן קבוע דולק, היו לי תחושות חזקות שכל הזמן צופים בי! (היום אני מבינה שדווקא התחושה הזאת היתה אמיתית, האנאורגנים באמת צופים בנו כל הזמן!) ככל שאני עובדת כל המודעות העצמית, אני מבינה שפחד בדרך כלל זה פשוט העדר אמונה, במיוחד הפחדים האפלים\ המיסטיים: חושך וכדומה במקום שיש אמונה, אור ואהבה אין מקום לפחד! הוא פשוט בורח! לא סתם אומרים לילדים קטנים "תדליק את האור והמפלצת תיברח" בקיצור להדליק את האור! באהבה, נילאם

deep ocean

New member
אני בדרך לישון

אבל הייתי חייבת להוסיף בקשר למה אומרים לילדים קטנים יש משפט מתוחכם כזה, שאחותי אומרת לבת שלה (שהיא האחיינית שלי מין הסתם): "החושך הוא חבר" ואז היא כבר כמעט לא מפחדת מהחושך ומהיצורים כי אחותי הסבירה לה שהחושך הוא חבר שלה
נחמד יש לי קוריוז: כשהורים שלי היו בחו"ל לפני כמה חודשים פחדתי לישון לבד (לא מהחושך) מעצם זה שאני לבד כבר התגברתי על הפחד הזה אבל באותו היום אחותי ואחיינית שלי היו אצלנו ואמרתי לאחותי שאני מפחדת לישון או משהו כזה ושחף אחיינית שלי אומרת בקול מטיף (וזה היה חיקוי ממש ענקי!): "אבל מיכל, החושך הוא חבר!" חהחהחה טוב זה היה קטע ענק שקשה לי להעביר במילים לילה טוב אני אחזור לפה בערב...לקרוא את הכל וכו´.

deep ocean

New member
ועוד משהו

אני מגיל ממש קטן דווקא אוהבת את החושך אני לא יכולה להירדם אם יש אור אני זוכרת שהיו באות אלי חברות לישון והייתי מרגילה אותם לחושך והן היו מפחדות בהתחלה אבל לאט לאט הן התרגלו ממש עשיתי להן אימוני חושך
חהחה

BladeRaider

New member
מה שבאמת מוזר בחושך מוחלט

זה שאי אפשר לדעת האם העיניים פתוחות או סגורות (אפשר ע"י ניסיון מצמוץ, אבל קשה לי לתאר במילים את ההרגשה הזו. פשוט לכו לחושך מוחלט ותהיו שם כמה דקות.)

אשכר

New member
אפרופו

"הבובה זהבה" זה שיר "כאילו מרגיע", אבל הוא הפחיד אותי לאללה כשהייתי קטן. אפרופו-פרופו: השיר הזה מבוסס על white rabbit שהוא שיר חזק בפני עצמו.

למעלה