שאלה

steelwater

New member
שאלה

קראתי פה שההופעה בישראל היא האחרונה בסיבוב הופעות הזה, או אולי רק בלג הזה(כמו ש-U2 יוציאם עכשיו ללג הרביעי של הסיבוב הופעות המדהים שלהם...). אתם חושבים אולי שבגלל זה יעשו הופעה מיוחדת יותר ומרגשת יותר וכל מיני דברים כאלו?

advasoly

New member
תשובה!!!

ממ.. כרגע דפש מוד לפי מה שהבנתי מהאתר הרשמי שלהם בחו"ל בסיבוב הופעות שייגמר לפניי הקיץ. בקייץ הם יוצאים לעוד סיבוב הופעות שבו ישראל היא ההופעה האחרונה לאותו סיבוב הופעות (זה כתוב בלוח שמפרסם את מקומות ההופעות שלהם באתר). מממ.. אני מאמינה שהם ינגנו שירים לא רק שמותאמים לסיבוב הופעות של הדיסק החדש, מכיוון שהמון שנים הם לא היו פה, אז אני מתארת לעצמי שהם ישירו שירים גם ישנים.

aviGODFATHER

New member
הם גם ככה לא שרים רק שירים מהחדש...

הם משלבים... כמה מהחדש וחלק נכבד מהסינגלים שלהם מהעבר (לפי מה שהבנתי, מאלבומי עבר הם שרים בהופעות רק את הסינגלים). תראה פלייליסט כאן.

alpha80

New member
"מכיוון שהמון שנים הם לא היו פה

כמה שנים באמת הם לא היו פה?

Bavmorda

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שמתי לב לזה גמני... ענק
היה משהו/מישהו שפיספסנו אלפא
BAV.

alpha80

New member
נו.. אני בטוח שגם את שמת לב לזה

אז למה רק אני צריך להיות האיש הרע ולהעיר על השטויות שכותבים פה?....

advasoly

New member
וואי, אני באמת לא מבינה מה הקטע שלך

אוקיי אז טעיתי, אבל מה התגובות המכוערות שלך כל הזמן. "להעיר על השטויות שכותבים פה". אוקיי טעיתי, so fucking what? just shoot me! ממש נמאס לי מהתגובות המגעילות שלך אליי בפורום, חלאס נמאס!

alpha80

New member
התגובה לא היתה אליך ספציפית

אז לא לקחת שום דבר קשה מידי, הא? ו... תגובות מכוערות? ועוד אלייך? קצת נסחפנו אני חושב.

זושי

New member
חבר'ה תירגעו לא מתאים

אני עכשיו שומע את nlmda מההופעה one night in paris בראששששש...

למעלה