שאלה????

שאלה????

רציתי לדעת : לפני שבועיים ההורים שלי קנו די וי די לחדר טלויזיה ואת המערכת והרסיבר שהיו במקום הדי וי די העבירו לחדר שלי אני רק רוצה לדעת אם מישהוא יודע אם אני יוכל להשתמש במערכת עם הרסיבר בתור מגבר או שאני צריך לקנות מגבר?????????

gil_mor

New member
כן ולא.

קודם כל, לפני שאתה זז.. תזהר. אני מכיר אנשים שקרעו רמקולים ככה, אבל אתה יודע מה אתה עושה, זה בסדר. אז ככה, בגדול, הרסיבר לא בנוי להגביר גיטרות, כי הגיטרה צריכה פרה אמפ, בנוסף לפאוור אמפ(ברסיבר יש רק פאור אמפ), - אם אין לך מושג על מה אני מדבר, כנס להודעה שכתבתי בתגובה לשאלה של פטרוצ´י הצעיר-"האפקטים לא משפיעים על החוזק של המגבר". בקיצור, אתה צריך משהו שיאזן את הסיגנל של הגיטרה ויגביר אותו קצת, לפני שאתה מכניס אותו לרסיבר, אחרת הבסים שלך יכולים לפוצץ את הרמקולים, הדבר הכי טוב בשביל זה, זה pod של line 6, זה מולטי אקפט מצוין והוא גם גורם לכל רסיבר להשמע כמו מגבר לגיטרה, וזה עולה רק 300$ בערך..:), או שאתה יכול לקנות איזה מולטי זול ומסכן(זוום למשל), אבל בגדול, אם אין לך את האפקטים, אני ממליץ לך על מגבר גיטרה(אלא עם זאת מערכת מעולה לגמרי וחזקה). מה גם, שכל דבר שהוא שונה מליין 6, יגרום לך להשמע לא משהו. אז תחשוב טוב מה אתה רוצה לעשות, ותזהר כי חבל. על הרסיבר צריך לשמור על החתום דיויד גיל מור

למעלה