שאלה

מצב
הנושא נעול.
שאלה

שאלה
פסק דין חתום ומאושר, שלא יושם בפועל ועברו כבר כשנתיים, ניתן לתבוע כיום? האקס שלי מעוניין להגיש "הקלה" בתשלום המזונות, האם יש באפשרותו לעשות כן? <2 ילדות, תשלום של 1,000 ש"ח בלבד> האם הוא חייב בהשתתפות מדור, אני גרה בשכירות חופשית? אני מפרנסת יחידה, הוא לא משתתף בשום הוצאה, האם היום אני יכולה לתבוע או לשכתב את הסכם הגירושין לאור ההתפתחות במהלך השנה וחצי של הגירושים?

תשובה

שאלה
פסק דין חתום ומאושר, שלא יושם בפועל ועברו כבר כשנתיים, ניתן לתבוע כיום? האקס שלי מעוניין להגיש "הקלה" בתשלום המזונות, האם יש באפשרותו לעשות כן? <2 ילדות, תשלום של 1,000 ש"ח בלבד> האם הוא חייב בהשתתפות מדור, אני גרה בשכירות חופשית? אני מפרנסת יחידה, הוא לא משתתף בשום הוצאה, האם היום אני יכולה לתבוע או לשכתב את הסכם הגירושין לאור ההתפתחות במהלך השנה וחצי של הגירושים?
תשובה
1. לא יפחיתו מזונות בסך של 1000 ש"ח לשתי ילדות. 2. קשה לענות על השאלה בענין שינוי ההסכם בלי לדעת עוד פרטים. באופן עקרוני בנסיבות מסויימות הילדות יכולות להגיש תביעה נפרדת למזונותיהן, והן אינן קשורות להסכם הגירושין שנחתם בין הוריהן. 3. ניתן לאכוף את ההסכם באמצעות הגשתו לביצוע בלשכת ההוצאה לפועל.

aabb130

New member
מזונות

שאלה
מזונות
שלום לאקס מדובר בפס"ד על סכום נמוך מאוד האם את יכולה להעביר העתק (תוך הסתרת השמות כמובן) אודה לך מאוד

מצב
הנושא נעול.
למעלה