שאלה..

Gvibe

New member
שאלה..

איזה תוכנה יכולה לומר לי את הBPM המדוייק של שיר מסויים ? באיזו תוכנה אני יכול למדוד אותו...? (אני יודע שבפיוניר 600 וכו' יש לי את האפשרות אבל רציתי לדעת במחשב ע"י איזו תוכנה....)

Domnastic

New member
לדעתי

בזמן שכתבת את השרשור יכלת למשוך את השיר לקיוב, לעשות המון H על השיר, לראות איפה קופץ התדר של הקיק ולשים במקביל לופ של קיקים. בתכל'ס אתה מוצא תביפיאמ ב5 דקות גג..

Gvibe

New member
כנראה שלא הבנת אותי נכון...

אני לא רוצה למצוא את הBPM על מנת לעשות רמיקס בקיובייס אלא על מנת לדעת מה הBPM של השיר בכללי... ז"א דרך המחשב לדעת מה הBPM של השיר...(בכללי לא בכדי להלביש עליו משהו) אז תודה בכל אופן על העצה עם התדרים וה-H אבל זה לא מה שאני מחפש אני מחפש תוכנה פשוטה שתחשב לי את הBPM ומצאתי כזו " ACID PRO "- אתה מעלה אליה שיר והיא מחשבת לך את הBPM (ישנה אופציה כזו..)... :)

Domnastic

New member
יש לי תתוכנה, אולי תסביר בקצרה

איך לעשות את זה

malul888

New member
ידידי היקר

B.P.M. בתרגום לעברית זה ביט פר מיניט יענו מספר הביטים בשיר לדקה ספור כמה קיקים יש בשיר בדקה וכך תדע בקלות את הביפיאם של השיר...

elper11

New member
מתקן אותך קצת...

לא קיקים אלא פעימות...אפשר לשים קיק אחד בפסיכודאלי..אז מה הוא יהיה 60 ביפיאם ?? זה נספר על פי פעימות נגיד ככה... תיכול להכניס את השיר לקיובייס ולהדביק עליו מטרונום ולאט לאט תתקרב לשיר...אפחד לא ישים לך שיר על 76.40 ביפיאם...אז ככה שאתה יכול להגיע לזה..

למעלה