שאלה

מצב
הנושא נעול.

MAYA280

New member
שאלה

שאלה
אבי נשוי בשנית לאישה שרוצה להתגרש ממנו. בינתיים היא דאגה לעקל לו את חשבון הבנק שבו נכנסת משכורתו. שאלתי היא, באם יעביר את משכורתו לחשבון הבנק שלי ו/או של סבתי, האם גם על חשבונות אשתו יכולה לעשות עיקול בבנק?

זה לא יעזור לו

שאלה
אבי נשוי בשנית לאישה שרוצה להתגרש ממנו. בינתיים היא דאגה לעקל לו את חשבון הבנק שבו נכנסת משכורתו. שאלתי היא, באם יעביר את משכורתו לחשבון הבנק שלי ו/או של סבתי, האם גם על חשבונות אשתו יכולה לעשות עיקול בבנק?
זה לא יעזור לו
כי היא תוכל לעקל ישירות המשכורת אצל המעביד.

haimrab

New member
עיקול חשבון בנק

שאלה
עיקול חשבון בנק
במדה ואין מדובר בחוב מזונות בהוצאה לפועל, איני רואה כיצד תוכל האשה לעקל את משכורת הבעל.

MAYA280

New member
שאלה על ירושות

שאלה
שאלה על ירושות
אם סבתי שתבדל לחיים ארוכים, הורישה בצוואתה את דירתה לאבי(שנשוי בשנית לאישה שממררת לו את החיים ורוצה להתגרש ממנו), האם גם דירת סבתי עלולה להיות בסיכון של עיקול?

תשובה

שאלה על ירושות
אם סבתי שתבדל לחיים ארוכים, הורישה בצוואתה את דירתה לאבי(שנשוי בשנית לאישה שממררת לו את החיים ורוצה להתגרש ממנו), האם גם דירת סבתי עלולה להיות בסיכון של עיקול?
תשובה
לא ברור מכוח מה הוטל עיקול. אם מדובר בגביית מזונות שנפסקו לה, אז היא יכולה לעקל כל זכות השייכת לאביך

מצב
הנושא נעול.
למעלה