שאלה

idodo cohen

New member
לא מומחה אבל ממה שהבנתי

כשמקבלים את הצלילות, כלומר מבינים שזה חלום, צריך קודם כל לא להתרגש מדי ולהשאר קולים אחרת הצלילות יכולה להעלם באותו רגע. עכשיו.. אני לא בטוח שאפשר להאריך חלום.. אבל לגבי שמירת הצלילות.... אמממ אם בתוך החלום מחככים את הידיים ביניהן (ממש כמו ליצירת חום) זה יכול לעזור.. וגם להסתובב במקום כמה פעמים זו שיטה, אבל אז יש סכנה שיווצר נוף חדש, שיעלם הרקע שהיית בו. -אני מתחיל להרגיש מתמחה-

9Interrupted

New member
השיטה שהכי עובדת בשבילי:

להתמקד בחפץ ואז במהירות להוזיז את המבט. כשמתקבלת תמונה ברורה יותר להתמקד ולהוזיז במהירות מבט, וככה עד שהצלילות נהיית גבוהה יותר ואתה מחובר לחלום

undersun

New member
השיטות

שקודמי העלו נשמעות סבבה, איזה מצחיק אני "קודמי"
שיטה שעוזרת לי זה לא להסכים עם שום דבר ממה שאני קולט בהתחלה בשביל להיכנס לתחום שאני מרגיש בו בטוח ורגוע ואז פשוט לקלוט בלי להסכים עם הגוף את כל מה שמשודר למיינד, משם זה תלוי בך לאן לקחת את זה.

undersun

New member
כשאמרתי מיינד

התכוונתי למחשבות, תמונות, רעיונות, אמונות.. כל מה שעושה את הרגע הזה בשבילי, יותר נכון סך הכל של עצמי ברגע הזה.. עצמי כולל את כל החוויות שהיו לי עד עכשיו.. מעכשיו יש לי תאפשרות להתקדם הלאה כביכול. ובקשר להסכמה של הגוף התכוונתי לתחושות שמתלוות למחשבה/רגש מסויים כמו אהבה שממלאת בהרגשה חיובית, או פחד מהצד השני שמכניס את הגוף לדריכות/עצבנות וכו..

למעלה