שאלה מי החבר של לינדיזוש?
ק קמילה רוחאס New member 3/2/06 #2 ../images/Emo210.gifתשובה../images/Emo190.gif אין לי כ"כ מושג יש שמועות שהיא חברה של: ג'ארד לטו שון לנון ליאנורדו דיקפריו ושחזרה לווילמר ולדראמה אז פשוט היא אפשר לדעת כרגע
../images/Emo210.gifתשובה../images/Emo190.gif אין לי כ"כ מושג יש שמועות שהיא חברה של: ג'ארד לטו שון לנון ליאנורדו דיקפריו ושחזרה לווילמר ולדראמה אז פשוט היא אפשר לדעת כרגע
L lovetwins New member 3/2/06 #3 לדעתי אין לה בכלל חבר... מןתר לה לצאת לבלות גם עם הידידים שלה ומה שבטוח שהיא לא חברה של שון לנון הם נפגשו כי היא הולכת לשחק בסרט על הרצח של אבא שלו זה הכל!
לדעתי אין לה בכלל חבר... מןתר לה לצאת לבלות גם עם הידידים שלה ומה שבטוח שהיא לא חברה של שון לנון הם נפגשו כי היא הולכת לשחק בסרט על הרצח של אבא שלו זה הכל!
L LindZiv Cohan New member 4/2/06 #8 אממ... יש בThat Girl הריקוד מהסרט.. אבל זה לא בדיוק, כאילו זה ממש לכמה שניות:S ג'ינגל בל, אבל זה לא קליפ ואממ אני חושבת זהו.. תקנו אותי אם אני טועה
אממ... יש בThat Girl הריקוד מהסרט.. אבל זה לא בדיוק, כאילו זה ממש לכמה שניות:S ג'ינגל בל, אבל זה לא קליפ ואממ אני חושבת זהו.. תקנו אותי אם אני טועה
O olsen cool New member 5/2/06 #12 את בטח מתכוונת לזה שהיא ליד המכונית עם הכובע והבגדים הלבנים שלה אבל זה לא ממש נחשב ריקוד
L lovetwins New member 5/2/06 #13 כןןן וגם על הבמה וכתבתי שזה לא ממש ריקוד זה יותר לזוז עם המוזיקה(ריקוד מעדונים)